Merhaba, bir kaç gün önce Spotify Türkiye'nin Instagram hesabını turboya koymuştum. Galiba bir sorundan dolayı nick değişmişler, nick artık bende.
Merhaba, bir kaç gün önce Spotify Türkiye'nin Instagram hesabını turboya koymuştum. Galiba bir sorundan dolayı nick değişmişler, nick artık bende...
şuanlık hayır ancak kullanmayı bırakırsam satarımDostum turboyu satıyor musun? Fiyat alayım satıyorsan?
Daha dun açıktıHesap yok gozukuyor

onu aç hemen beni paylas!! out now!!!!birisi taklit vurmus no problem acarim yakin zamanda
Merhaba, bir kaç gün önce Spotify Türkiye'nin Instagram hesabını turboya koymuştum. Galiba bir sorundan dolayı nick değişmişler, nick artık bende.
instagram.com/spotifyhindiBakanlığın aldığı karar ile ingilizcesi hindi demek olduğu için "Turkey" yerine "Türkiye" kullanılıyor artık, o yüzden çoğu yer bu tarz nick değiştiriyor.
I am from Turkey yerine;
I am from Türkiye diyecekmişiz artık.
Kaynak : https://www.trthaber.com/haber/dunya/artik-turkey-degil-turkiye-692551.html
Örneğin: @murat hesabının kullanıcı adını başka bir hesaba geçirmek istiyorum diyelim. Kullanıcı adını aktaracağım hesap ise @murat666 diyelim.Turbo ne oluyor
bunu istediğiniz bir kullanıcı adına yapabilirsiniz önemli olan o kullanıcı adının 1 saniye bile olsa boşa çıkmasıÖrneğin: @murat hesabının kullanıcı adını başka bir hesaba geçirmek istiyorum diyelim. Kullanıcı adını aktaracağım hesap ise @murat666 diyelim.
14 gün bekleme süreci sona erdikten sonra, @murat666 hesabına saniyede 10-100 kez deneyerek @murat kullanıcı adını bir başkası kapmadan o hesaba transfer edilmesini sağlayacak