Coinli PAYPAL Kolay Para Kazanma

SpyCoin istenen konu
Rating - 0%
Merhaba arkadaşalar bugun sizlere paypaldan en kolay para nasıl kazanılır onu anlatacağım.

[CHARGE=9]1. [/CHARGE][CHARGE=9]İşlem İngiltere Numarası Almak: PayPal kayıt işleminde bildiğiniz üzere ilk telefon numarası karşımıza çıkıyor. Sakın ola numara onay vb. sitelerden almayın mümkünse gidip 20-30 liraya Hepsiburada vb. sitelerden fiziksel İngiltere kartı alın.

2. işlem Ukpostbox üyesi olmak: Burası ise İngiltereden adres bulmamızı sağlıyor. Kayıt olmayı burada anlatmayacağım internete UKPostbox nasıl üye olunur yazarsanız karşınıza çıkacaktır.

3.
işlem sabit ipli bir vpn bulmak: Bu işlem çok önemli hesabınızın kapanmaması için sabit adresli bir vpn kullanın ben hotspot shieild pro kullanıyorum memnunum.[/CHARGE]

KAYIT OLMA
[CHARGE=5]
Tüm işlemleri tamamladınız sırada kayıt var.. VPNyi açıp paypal.com/uk adresine girin. Kayıt kısmından kişisel hesabı seçin. Karşınıza gelecek isim kısmını kendi kimlikte yazan isminizi yazın. ÜLKE KISMINA İNGİLTERE YAZIN adres kısmına ukpostbox'ın size verdiği adresi girin NATIONALITY KISMINA KESINLIKLE TURKİYE SEÇİN HESAP PATLAR YOKSA!!!! daha sonra hesabınız hazır olacaktır. Kimlik onayı için ya YENİ KİMLİK YA DA GEÇERLİ PASAPORT olması lazım!!![/CHARGE]

PARAYI ALMA

Ritalix

Kullanılmayan hesap.
Rating - 100%
Konu kartegorisi " Para kazanma Teknikleri " olarak güncellendi ayrıca konu ön başlığı "Coinli" olarak duzeltildi. Birdahakine daha dikkatli olunuz.

SpyWhite

kriptohaberleri.co

SOYTARI
Rating - 100%
Ukpostbox fılan boş buraya kayıt olmaya gerek yok ekstra para gidiyor sadece adres onayı ücretsizde yapabilirler deneyecekler arkadaşalr için diyorum

131,516Konular
3,268,912Mesajlar
315,325Kullanıcılar
YZB.KaraLi Son Üye
Üst Alt