@Elphesia adlı üyeden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhabalar,
Sahibinden param güvende script için @elphesia adlı kişiye yazdım demo istedim önden ödeme istedi 500 TL attım
Fakat site istediğim gibi değildi iade istedim vermiyor. Sadece site demosu aldım

Zafiyetsiz

KALICI AFK
Rating - 100%
Merhabalar,
Sahibinden param güvende script için @elphesia adlı kişiye yazdım demo istedim önden ödeme istedi 500 TL attım
Fakat site istediğim gibi değildi iade istedim vermiyor. Sadece site demosu aldım
Konuya kanıtları ekle

3.sahislar konuya yorum yapmasın

@elphesia açıklama için bekleniyorsun

Rating - 0%
Konuya kanıtları ekle

3.sahislar konuya yorum yapmasın

@elphesia açıklama için bekleniyorsun
Merhabalar Şahır Dzyne İle Anlaşıyor Script Dekontu Veri Olarak Kaydetmediği Halde Kaydediyor Diyr Söylemiş Fakat Sc Alıcaktı Kesindi Demo Kurdum Demo İçin 500 TL Ücret Talep Ettim Artık Alsa 1500 TL Daha Atıcak Almazsa 500 TL Bende Kalıcak Hata Onun Bana Söylemedi Dekont Yükleniyor mu Diye.

Rating - 0%
Merhabalar Şahır Dzyne İle Anlaşıyor Script Dekontu Veri Olarak Kaydetmediği Halde Kaydediyor Diyr Söylemiş Fakat Sc Alıcaktı Kesindi Demo Kurdum Demo İçin 500 TL Ücret Talep Ettim Artık Alsa 1500 TL Daha Atıcak Almazsa 500 TL Bende Kalıcak Hata Onun Bana Söylemedi Dekont Yükleniyor mu Diye.
Hocam Dzyne bana iki seçenek sundu dekontsuz 500 dekontlu 2500 TL ben dekontlu istedim sende 2500 fiyat çekince ne bileyim demo atman için bile ödeme attım güvence amaçlı

Rating - 0%
500 TL fiyata dahildi toplam 2k ya anlaştık ya benim işime yaramıyor sc aynısı bende var iade istiyorum en doğal hakkım

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
"Demo ücreti" diye bir şey yoktur. Gelip demo kurucam para at demek sadece saçmalıktır ve eğer ki ürün alıcının istediği gibi çıkmadıysa ürün ya düzeltilecektir ya iade sağlanacaktır. Aksi halde forumdan uzaklaştırılacak ve Sahibinden vs. Türk sitelerin script ve data satışı yasak Artık lütfen bu konuda anlayış gösterin, biz kaba kuvvet kullanma taraftarı değiliz çünkü.

Rating - 0%
"Demo ücreti" diye bir şey yoktur. Gelip demo kurucam para at demek sadece saçmalıktır ve eğer ki ürün alıcının istediği gibi çıkmadıysa ürün ya düzeltilecektir ya iade sağlanacaktır. Aksi halde forumdan uzaklaştırılacak ve Sahibinden vs. Türk sitelerin script ve data satışı yasak Artık lütfen bu konuda anlayış gösterin, biz kaba kuvvet kullanma taraftarı değiliz çünkü.
sorun dekontu kaydetmemesi yarın en geç 12 e kadar düzeltirim. işte olduğum için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,923Mesajlar
315,326Kullanıcılar
tgy12Son Üye