İnstagram - Twitter Hesap onaylama hizmeti verilir.
Ulaşarak bilgi alabilirsiniz.
İnstagram - Twitter Hesap onaylama hizmeti verilir. https://t.me/zyaexx Ulaşarak bilgi alabilirsiniz.
şirket çalışanıyım. Hizmeti şirket üzerinden veriyoruz ve site mağazamız henüz açıldı. Şu anlık elimde bir kanıt bulunmamakta fakat herhangi bir dolandırıcılık söz konusu olursa (ki olmaz) dava açabilirsiniz 😄kanıt ?
hocam kanıtsız birşey için uğraşmaz kimse bile bile dolandırıldıktan sonra dava açsan ne ?şirket çalışanıyım. Hizmeti şirket üzerinden veriyoruz ve site mağazamız henüz açıldı. Şu anlık elimde bir kanıt bulunmamakta fakat herhangi bir dolandırıcılık söz konusu olursa (ki olmaz) dava açabilirsiniz 😄
Alım olmadan kanıt olmaz ki 😃 çok sağol tavsiyen için.hocam kanıtsız birşey için uğraşmaz kimse bile bile dolandırıldıktan sonra dava açsan ne ?önce kanıt sun sonra ticaretini aç dost tavsiyesidir
![]()
dostum ticaret yapıyorsun ve alacağın para da 5/10 lira değil yani bir zahmet bir hesaba tik al bunu kanıtla sonra ticaret konusu aç bu yaptığın tam olarak şey oluyor sana arsa satıyorum ama elimde arsam olduğuna dair tapum yokAlım olmadan kanıt olmaz ki 😃 çok sağol tavsiyen için.
gayet haklısın dostum fakat benim herhangi bir kanıt sunma imkanım bulunmamakta daha önce alım olmuş olsa bile erişmem tamamen yasak. Ve aynı şekilde paylaşılması da kesinlikle yasaktır. Basit olarak demem gerekirse ben arsaya alıcı bulan aracıyım.dostum ticaret yapıyorsun ve alacağın para da 5/10 lira değil yani bir zahmet bir hesaba tik al bunu kanıtla sonra ticaret konusu aç bu yaptığın tam olarak şey oluyor sana arsa satıyorum ama elimde arsam olduğuna dair tapum yoknasıl oluyor o iş
Maalesef size herhangi bir kanıt susamam. Üstte dediğim gibi bu yasaktır ve suçtur.bir dünya para isteyip kanıt göstermezsen güven anlamında sorun çıkar göster kanıtlarını çalışalım![]()
🥰 Yaşaticaretlerinizde herhangi bir dolandırıcılığı önlemek icin escrow kullanmayı ihmal etmeyiniz.
escrow : @Viento @Lastromance
Böyle insanlarla ticaret yapmanızı önermiyorum kanıt göstermiyor lafı dolandırıyor yüklü miktarda para vereceksiniz çok daha kurumsal yerler varİnstagram - Twitter Hesap onaylama hizmeti verilir.
tik alma diye birşey yok.İnstagram - Twitter Hesap onaylama hizmeti verilir.
Dostum böyle insanlar derken neyi kastediyorsun? Bu bana bağlı birşey değil eğer ben size burada kanıt sunsam bu suça gireceği için paylaşamıyorum. 15 yaşında falan değilim şirket derken de mecaz olarak demedim. Bana böyle bir yorumda bulunmaya hakkın yok. Terbiyeni takınmanı isterim.Böyle insanlarla ticaret yapmanızı önermiyorum kanıt göstermiyor lafı dolandırıyor yüklü miktarda para vereceksiniz çok daha kurumsal yerler var
Tik alma derken ne dediğimi gayet iyi anladığını düşünüyorum.tik alma diye birşey yok.
sahte haberler yaptırmanda bir işe yaramaz boş konuTik alma derken ne dediğimi gayet iyi anladığını düşünüyorum.
Ya kardeşim boş konuysa çık git bakma ağzımı açtıracaksınız illahaki ne salak insanlarsınız ya sizsahte haberler yaptırmanda bir işe yaramaz boş konu