Global Müşterileri olanlar konuya!

UZ1

Rating - 100%
Merhaba arkadaşlar Global piyasasında Çevresi (Müşterisi) olanlar telegram adresimden bana ulaşsın
İnstagram'da Devre dışı bırakılmış her türlü instagram hesabını yeniden etkinleştiriyorum (yapay-ihlal-cinsel vs vs)

Kapanma nedenine göre işlem süresi değişebilmekte genellikle 1 iş günüdür. Daha uzun sürebilir, ancak işin yoğunluğuna bağlıdır.
Lütfen türk İşlem getirmeyin

Minimum işlem: 600 dolar ( takipçiye göre değişiyor) ,
Telegram adresim : @yigituzi

İcraat :)

semihhouze

TOKATÇI
Rating - 100%
Merhaba arkadaşlar Global piyasasında Çevresi (Müşterisi) olanlar telegram adresimden bana ulaşsın
İnstagram'da Devre dışı bırakılmış her türlü instagram hesabını yeniden etkinleştiriyorum (yapay-ihlal-cinsel vs vs)

Kapanma nedenine göre işlem süresi değişebilmekte genellikle 1 iş günüdür. Daha uzun sürebilir, ancak işin yoğunluğuna bağlıdır.
Lütfen türk İşlem getirmeyin

Minimum işlem: 600 dolar ( takipçiye göre değişiyor) ,
Telegram adresim : @yigituzi

İcraat :)
paylaştıkları icraatler emirhanbey e ait sleytin dostudur kendisi adamın öne çıkanlarını kopyalayıp buraya koymuş dolandırıcıdır itibar etmeyin .

UZ1

Rating - 100%
paylaştıkları icraatler emirhanbey e ait sleytin dostudur kendisi adamın öne çıkanlarını kopyalayıp buraya koymuş dolandırıcıdır itibar etmeyin .
Emirhanla beraber ortağız zaten, sen niye burda avel avel konuşuyorsun ? Bana burda dolandırıcılık yaptığıma dair kanıt at

semihhouze

TOKATÇI
Rating - 100%
Emirhanla beraber ortağız zaten, sen niye burda avel avel konuşuyorsun ? Bana burda dolandırıcılık yaptığıma dair kanıt at
Yanlış algılamaya gerek yok. Ortak olup olmadığınızı kimse bilmiyor kötü bir amacımda yok ben sadece gördüğümü yazdım sende emirhanla olan ortaklığını kanıt paylaşırsın olur biter ama o videolar onda görmüştüm ortaksanız sorun yok

131,477Konular
3,268,568Mesajlar
315,253Kullanıcılar
mirrrsxxc1Son Üye
Üst Alt