Customer Aylık Fiyat 30tl Reseller Aylık Fiyat 60tl sınırsız disk red page yerse iade veriyorum (yemez imkan yok kendi serverim) telegram iletişim @comebackseanto

Customer Aylık Fiyat 30tl
Reseller Aylık Fiyat 60tl
sınırsız disk

red page yerse iade veriyorum (yemez imkan yok kendi serverim)
telegram iletişim @comebackseanto

Öncelikle güzel kardeşim sınırsız disk ütopik bir değer çünkü elindeki serverin muhtemelen 50-100gb bi diski var böyle şeyler yazmaya gerek yok. Sonrasında redpage yemesinin senin serverin olmasıyla bir alakası yok çünkü redpage i google botları sayfada belli başlı şeyleri algılarsa atıyor yani redpage sayfada kullanılan script ile alakalı. Eğer senin antibot yazılımların yoksa böyle bişey de yazamazsın.

İyi Forumlar...

Öncelikle güzel kardeşim sınırsız disk ütopik bir değer çünkü elindeki serverin muhtemelen 50-100gb bi diski var böyle şeyler yazmaya gerek yok. Sonrasında redpage yemesinin senin serverin olmasıyla bir alakası yok çünkü redpage i google botları sayfada belli başlı şeyleri algılarsa atıyor yani redpage sayfada kullanılan script ile alakalı. Eğer senin antibot yazılımların yoksa böyle bişey de yazamazsın.

İyi Forumlar...
Ağzımı yorucaktım bende çok güzel bir açıklama olmuş.

İyi Forumlar...
bilgilendirme için teşekkürler yazılım için araştırma yapıyorum hocam

131,902Konular
3,272,448Mesajlar
316,500Kullanıcılar
wallhereSon Üye
Üst Alt