Web hacking'cilerin sosyal medyacılara sürekli sallaması

Merhabalar direkt olaya gireceğim çee Herneyse bu webcilerin sosyal medya ile uğraşanları ezik veya vasıfsız görme sebebi nedir? hani herkes kendi alanında uzman neden sürekli...

Merhabalar direkt olaya gireceğim çee

Herneyse bu webcilerin sosyal medya ile uğraşanları ezik veya vasıfsız görme sebebi nedir? hani herkes kendi alanında uzman neden sürekli bi ezikleme çabasındalar anlamıyorum açıkcası. Gördünüzmü çiğköftecinin kundurucuya yav bunlarda vasıfsız bunlarınkide işmi zart zurt dediğini göremezsiniz çünkü ikiside farklı iştir bir birinden çok çok uzak işlerdir,Yeniliğe açık olmak lazım bazı şeylerin değiştiğini anlayıp kavramak zorundayız ve şimdi ben bunları söyledim diye illa çıkar 'UlAn sLOWy Ne DiyON hEsAp KaPatMaKmı iCrAaT' gibisinden bişey söyleyen mutlaka çıkar bunu yazdığım için yazmalar şimdi,icraat dediğimiz kavram kime göre icraat neye göre icraat sizlere göre icraat değil fakat ortada bir emek söz konusu icraat diyip dememek bireylerin bileceği iş.
Dönem değişiyor ve yeniliklere açık olmak lazım yeniliğe açık olmayan birey asla ne topluma ne kendisine birşey katamaz,Herkesin yaptığı işe saygı göstermek gerekmektedir saygı görmek isteyen saygı göstermelidir.

Burada ne web hekcilere laf attım nede Sm ile uğraşanları yücelttim sadece boş bir algı yaratılmış bunu farkedip yazdığım bir konudur.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,581Konular
3,282,497Mesajlar
317,774Kullanıcılar
benloee7Son Üye
Üst Alt