Hepinize Merhabalar arkadaşlar. Instagram işleri ile uğraşanların en büyük sorunu oltalama yapılacak Kullanıcı maili ve Numara toplamaktır. Bunun için uzun bir süre Mf oto yazılım kullanıldı. Fakat Oto kırılınca yazılımın algoritması çöp oldu ve program kullanılmaz oldu. Bende bu piyasadaki boşluğu gidermek için bir oto hazırlıyorum. Bir yandan üniversite okuduğumdan dolayı parasal sorunlar yaşıyorum. Bu yüzden programımın aylık paketinin satışa koymak istiyorum. 1ay ve tam sürüm çıktığında 1Hafta ücretsiz deneme hakkı olacak bu paketimi, piyasanın çok altı fiyata yani 300₺ ye koyuyorum. Ön sipariş dediğimede bakmayın en geç pazartesi ön siparişte olanlara teslim edeceğim(Bilgisayarım Yanımda olmadığı için)
Şuan ki sürümde aktif olan Otolar:
*Numara Toplama
*Mail Toplama
*User Toplama
Hedeflenen Güncellemeler:
*Scam Mail Basma Otosu
*Whatsapp Basma Otosu
*Dm Gönderme Otosu
*VDS de kurulum yapıldığında ip ile panel yönetimi
*Birçok hesap girişi ile Şüphe düşen hesaplar yüzünden otonun durmasını engellemek
Satın almayanlar insanların destek amaçlı rep ve yorum (İstek vb.) bırakması beni mutlu eder.
İyi Forumlar...
Şuan ki sürümde aktif olan Otolar:
*Numara Toplama
*Mail Toplama
*User Toplama
Hedeflenen Güncellemeler:
*Scam Mail Basma Otosu
*Whatsapp Basma Otosu
*Dm Gönderme Otosu
*VDS de kurulum yapıldığında ip ile panel yönetimi
*Birçok hesap girişi ile Şüphe düşen hesaplar yüzünden otonun durmasını engellemek
Satın almayanlar insanların destek amaçlı rep ve yorum (İstek vb.) bırakması beni mutlu eder.
İyi Forumlar...