Satım KOTO Oto Yazılım (Ön Sipariş) - (Instagram)

Mf tarzı ne oluyor. Kullandığı yönetim paneli mi?? Bizimi mf ye göre çok ekratramız var. Loglar dm olarak gönderilebiliyor, hastag veya Önerilen hesap çekimi bulunmaktadır. Mf Tarzı çok ucuz bir eleştiri yöntemi??
eksikleri var bana attığın haliyle alan kişi sayısı maksimum 5-10 kişi olacaktır panel olarakta ve diğer şeyler olarakta dediğiniz şeyleri bütün otolar yapıyor zaten önerilenler hashtag vb şeyler. farkın olmasını istiyorsan geliştirmelisin

eksikleri var bana attığın haliyle alan kişi sayısı maksimum 5-10 kişi olacaktır panel olarakta ve diğer şeyler olarakta dediğiniz şeyleri bütün otolar yapıyor zaten önerilenler hashtag vb şeyler. farkın olmasını istiyorsan geliştirmelisin
Tam olarak eksik olarak gördüğün şeyin front olduğunu varsayıyorum bu yorumunu dikkate alacağım. Algoritma Farklılığı olarak şuan tr piyasasında olmayan iş parçacığı modelini kullanmayı planlıyorum. Bu sayede elindeki hesaba güvenen insanların en hızlı apiden daha hızlı veri çekmesini sağlayabiliriz. Değerli yorumun için şimdi teşekkür edebilirim.

şimdiden elıne saglık kardesım sabırsızlıkla test ıcın bekliyorum , satış işleri için yaz bana

131,861Konular
3,272,097Mesajlar
316,415Kullanıcılar
MsEminSon Üye
Üst Alt