@emreparlak hakkında şikayet duyurusu.

1 ay önce Plesk reseller aldim illegal izinli Max 1 hafta kullanabildim patladı vs vs yenisini açmasını beklerken arkadaş yok tr kurmussun vs dedi.Sorunds surda ki benim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 ay önce Plesk reseller aldim illegal izinli Max 1 hafta kullanabildim patladı vs vs yenisini açmasını beklerken arkadaş yok tr kurmussun vs dedi.Sorunds surda ki benim pleskte müşterim yoktu 0 idi. :D kendi kafasına göre benim panelime müşteri eklemesi. Kısacası 40 tlye düşen velet. Annesi ile konuşurken video atarım.Screenshot_2022-12-15-01-09-08-18_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpgScreenshot_2022-12-15-09-22-38-26_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Açmadığını bir şekilde kanıtlayabilir misin? Bana, içine kurduğun bir sitenin url adresini telegramdan atar mısın?

1 ay önce Plesk reseller aldim illegal izinli Max 1 hafta kullanabildim patladı vs vs yenisini açmasını beklerken arkadaş yok tr kurmussun vs dedi.Sorunds surda ki benim pleskte müşterim yoktu 0 idi. :D kendi kafasına göre benim panelime müşteri eklemesi. Kısacası 40 tlye düşen velet. Annesi ile konuşurken video atarım.Ekli dosyayı görüntüle 37239Ekli dosyayı görüntüle 37240
öncelikler herkese merhabalar, bu arkadaş illegal kurdugu ıcın ben pleskini kapadım, örnek olarak sahibinden kurduğu için zaten satış yaparken ben emrehosting adlı kanalımı atıyorum alıcılara dilerseniz sizde bakabilirsiniz.. bu arkadaş illegal kurmadım falan diyor birde şöyle bir şey var madem illegal kurmadın neden pleskini kapattım sebepsiz yere canım mı istedi yoksa? bendne o kadar reseller alan kişiler oldu tg spy da ve hiç birisi böyle br sorun yaşamadı reflerime de bakabilirsiniz üstüne üstlük bu kişi spy grubunda telegramın benim ailemin numarasını paylaştı aramakla tehdit etti defalarca yetkililere söylememe rağmen kimse yardımcı bile olmadı

öncelikler herkese merhabalar, bu arkadaş illegal kurdugu ıcın ben pleskini kapadım, örnek olarak sahibinden kurduğu için zaten satış yaparken ben emrehosting adlı kanalımı atıyorum alıcılara dilerseniz sizde bakabilirsiniz.. bu arkadaş illegal kurmadım falan diyor birde şöyle bir şey var madem illegal kurmadın neden pleskini kapattım sebepsiz yere canım mı istedi yoksa? bendne o kadar reseller alan kişiler oldu tg spy da ve hiç birisi böyle br sorun yaşamadı reflerime de bakabilirsiniz üstüne üstlük bu kişi spy grubunda telegramın benim ailemin numarasını paylaştı aramakla tehdit etti defalarca yetkililere söylememe rağmen kimse yardımcı bile olmadı
İllegal İzinli Olmadığına Dair Veya Satarken Sonrasında Belirttiğine Dair Kanıt Ekler Misin ? Bende Senden Reseller Aldım Bana Söylemiştin Fakat Bu Arkadaşa Da Söyledin Mi ?

İllegal İzinli Olmadığına Dair Veya Satarken Sonrasında Belirttiğine Dair Kanıt Ekler Misin ? Bende Senden Reseller Aldım Bana Söylemiştin Fakat Bu Arkadaşa Da Söyledin Mi ?
ben satış yaparken taslağıma zaten en başından beri ( Plesklerimizde yurtdışı serbesttir Türkiye Cumhuriyetine zarar verecek şekilde kullanmak yasak. ) bunu yazıyorum.. görmemesi mümkün değil dilerseniz mesajları da kontrol edebilirsiniz

Merhaba iyi forumlar emre parlaktan aldığım plesk illegal değildir ve illegal satışında bulunmadım vahşi erkek olan emrenin pleski illegal onu satıyorum legal olarak emre parlak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,790Konular
3,271,385Mesajlar
316,196Kullanıcılar
mrwolf09Son Üye
Üst Alt