Valorant AutoHotKey Trigger + Bunny | Undetected 100%

Valorant AutoHotKey Trigger + Bunny Ücretli satılam Trigger Bot ve Bunny Hop AutoHotkey makrosunu sizlerle paylaşmak istedim, umarım işinize yarar. Undetected ban riski...

Valorant AutoHotKey Trigger + Bunny

Ücretli satılam Trigger Bot ve Bunny Hop AutoHotkey makrosunu sizlerle paylaşmak istedim, umarım işinize yarar. Undetected ban riski göremedim kendi main hesabımla oynuyorum bir sıkıntı yaşamadım şuana dek.

YAZILI ANLATIM

- Öncelikle google üzerinde AutoHotKey yazıp arattıktan sonra karşınıza gelen ilk siteden (kendi sitesinden) programı indirin ve kurun.
- Altta verdiğim link üzerinden dosyaları indirin.
- Makroların isimlerinden de anlaşılır olduğu gibi belirli tuşlar (Alt ve Shift tuşları) için ayrı şekillerde iki tane makro mevcut hangisi kullanmak isterseniz onu seçebilirsiniz.

NOTLAR

- Trigger sorunsuz çalışması için oyun görüntü ayarlarından TAM EKRAN PENCERELİ ve genel kısmından vurgu rengini MOR yapmalısınız.
- Sorun yaşayan olursa yorumda belirtebilir.
- Şimdiden iyi kullanımlar ve iyi oyunlar dilerim.

İNDİR & VİRUSTOTAL

Download/İndir
VirusTotal

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Valorant AutoHotKey Trigger + Bunny

Ücretli satılam Trigger Bot ve Bunny Hop AutoHotkey makrosunu sizlerle paylaşmak istedim, umarım işinize yarar. Undetected ban riski göremedim kendi main hesabımla oynuyorum bir sıkıntı yaşamadım şuana dek.

YAZILI ANLATIM

- Öncelikle google üzerinde AutoHotKey yazıp arattıktan sonra karşınıza gelen ilk siteden (kendi sitesinden) programı indirin ve kurun.
- Altta verdiğim link üzerinden dosyaları indirin.
- Makroların isimlerinden de anlaşılır olduğu gibi belirli tuşlar (Alt ve Shift tuşları) için ayrı şekillerde iki tane makro mevcut hangisi kullanmak isterseniz onu seçebilirsiniz.

NOTLAR

- Trigger sorunsuz çalışması için oyun görüntü ayarlarından TAM EKRAN PENCERELİ ve genel kısmından vurgu rengini MOR yapmalısınız.
- Sorun yaşayan olursa yorumda belirtebilir.
- Şimdiden iyi kullanımlar ve iyi oyunlar dilerim.

İNDİR & VİRUSTOTAL

Download/İndir
VirusTotal
Eline sağlık
Kontrol ettim, dosya şifreli değil ve programlar temiz.
Senin de..

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,741Konular
3,283,182Mesajlar
317,975Kullanıcılar
feardj1Son Üye
Üst Alt