@Morningstar'dan Şikayetçiyim

Rating - 0%
Kendi halimde takılıyordum bana pm attı rütbemi yükseltti. Sonra soru sordu. Elinde bi fırsat olsa RI0u mu yoksa spyhackerzi mi kurtarırdın?

Hemen ardından bana samimi olabilirsin kardesim dedi. Biz senle abi kardesisiz dedi cevabın ne olursa olsun sen bizden birisin dedi. Acıkcası ilk basta karakterini begendim samimi davranmak istedim ve RI0 dedim. Perma ban attı pic. Lütfen açın

Rating - 100%
KKFKDKMSMZMSMZMZMZMXMMXMXMDMMDMDMDMDMDMDMMDMDMSMSNDKJXNENDKDİDNEBKXUSNDNXMXNXMDNKDJDKDNNDMDKDKMDNDNDKMDNDNDNDNNDNDNDNDMDMDNNDMXMXMXHSKXNJSKDNXKDMNDMDMDMDMDMDMDMMXMDMDMDMDMMDMXMXMDMDMMXMDMDMDMDMMXNDNBNDBJRNDMDMDJNDNDMDMDMMDMMDMDMDMMDMMDMDMDMMDNDNDNDNDNDMDKDKDMMDMDJSJSKKDMSNSMKDKDKSKMSMDNNEMDMMDMMDDNNDJJDMNXKKFKDKMSMZMSMZMZMZMXMMXMXMDMMDMDMDMDMDMDMMDMDMSMSNDKJXNENDKDİDNEBKXUSNDNXMXNXMDNKDJDKDNNDMDKDKMDNDNDKMDNDNDNDNNDNDNDNDMDMDNNDMXMXMXHSKXNJSKDNXKDMNDMDMDMDMDMDMDMMXMDMDMDMDMMDMXMXMDMDMMXMDMDMDMDMMXNDNBNDBJRNDMDMDJNDNDMDMDMMDMMDMDMDMMDMMDMDMDMMDNDNDNDNDNDMDKDKDMMDMDJSJSKKDMSNSMKDKDKSKMSMDNNEMDMMDMMDDNNDJJDMNXKDMDMMDMKKFKDKMSMZMSMZMZMZMXMMXMXMDMMDMDMDMDMDMDMMDMDMSMSNDKJXNENDKDİDNEBKXUSNDNXMXNXMDNKDJDKDNNDMDKDKMDNDNDKMDNDNDNDNNDNDNDNDMDMDNNDMXMXMXHSKXNJSKDNXKDMNDMDMDMDMDMDMDMMXMDMDMDMDMMDMXMXMDMDMMXMDMDMDMDMMXNDNBNDBJRNDMDMDJNDNDMDMDMMDMMDMDMDMMDMMDMDMDMMDNDNDNDNDNDMDKDKDMMDMDJSJSKKDMSNSMKDKDKSKMSMDNNEMDMMDMMDDNNDJJDMNXKKFKDKMSMZMSMZMZMZMXMMXMXMDMMDMDMDMDMDMDMMDMDMSMSNDKJXNENDKDİDNEBKXUSNDNXMXNXMDNKDJDKDNNDMDKDKMDNDNDKMDNDNDNDNNDNDNDNDMDMDNNDMXMXMXHSKXNJSKDNXKDMNDMDMDMDMDMDMDMMXMDMDMDMDMMDMXMXMDMDMMXMDMDMDMDMMXNDNBNDBJRNDMDMDJNDNDMDMDMMDMMDMDMDMMDMMDMDMDMMDNDNDNDNDNDMDKDKDMMDMDJSJSKKDMSNSMKDKDKSKMSMDNNEMDMMDMMDDNNDJJDMNXKKFKDKMSMZMSMZMZMZMXMMXMXMDMMDMDMDMDMDMDMMDMDMSMSNDKJXNENDKDİDNEBKXUSNDNXMXNXMDNKDJDKDNNDMDKDKMDNDNDKMDNDNDNDNNDNDNDNDMDMDNNDMXMXMXHSKXNJSKDNXKDMNDMDMDMDMDMDMDMMXMDMDMDMDMMDMXMXMDMDMMXMDMDMDMDMMXNDNBNDBJRNDMDMDJNDNDMDMDMMDMMDMDMDMMDMMDMDMDMMDNDNDNDNDNDMDKDKDMMDMDJSJSKKDMSNSMKDKDKSKMSMDNNEMDMMDMMDDNNDJJDMNXKKFKDKMSMZMSMZMZMZMXMMXMXMDMMDMDMDMDMDMDMMDMDMSMSNDKJXNENDKDİDNEBKXUSNDNXMXNXMDNKDJDKDNNDMDKDKMDNDNDKMDNDNDNDNNDNDNDNDMDMDNNDMXMXMXHSKXNJSKDNXKDMNDMDMDMDMDMDMDMMXMDMDMDMDMMDMXMXMDMDMMXMDMDMDMDMMXNDNBNDBJRNDMDMDJNDNDMDMDMMDMMDMDMDMMDMMDMDMDMMDNDNDNDNDNDMDKDKDMMDMDJSJSKKDMSNSMKDKDKSKMSMDNNEMDMMDMMDDNNDJJDMNXKKFKDKMSMZMSMZMZMZMXMMXMXMDMMDMDMDMDMDMDMMDMDMSMSNDKJXNENDKDİDNEBKXUSNDNXMXNXMDNKDJDKDNNDMDKDKMDNDNDKMDNDNDNDNNDNDNDNDMDMDNNDMXMXMXHSKXNJSKDNXKDMNDMDMDMDMDMDMDMMXMDMDMDMDMMDMXMXMDMDMMXMDMDMDMDMMXNDNBNDBJRNDMDMDJNDNDMDMDMMDMMDMDMDMMDMMDMDMDMMDNDNDNDNDNDMDKDKDMMDMDJSJSKKDMSNSMKDKDKSKMSMDNNEMDMMDMMDDNNDJJDMNXKKFKDKMSMZMSMZMZMZMXMMXMXMDMMDMDMDMDMDMDMMDMDMSMSNDKJXNENDKDİDNEBKXUSNDNXMXNXMDNKDJDKDNNDMDKDKMDNDNDKMDNDNDNDNNDNDNDNDMDMDNNDMXMXMXHSKXNJSKDNXKDMNDMDMDMDMDMDMDMMXMDMDMDMDMMDMXMXMDMDMMXMDMDMDMDMMXNDNBNDBJRNDMDMDJNDNDMDMDMMDMMDMDMDMMDMMDMDMDMMDNDNDNDNDNDMDKDKDMMDMDJSJSKKDMSNSMKDKDKSKMSMDNNEMDMMDMMDDNNDJJDMNXKKFKDKMSMZMSMZMZMZMXMMXMXMDMMDMDMDMDMDMDMMDMDMSMSNDKJXNENDKDİDNEBKXUSNDNXMXNXMDNKDJDKDNNDMDKDKMDNDNDKMDNDNDNDNNDNDNDNDMDMDNNDMXMXMXHSKXNJSKDNXKDMNDMDMDMDMDMDMDMMXMDMDMDMDMMDMXMXMDMDMMXMDMDMDMDMMXNDNBNDBJRNDMDMDJNDNDMDMDMMDMMDMDMDMMDMMDMDMDMMDNDNDNDNDNDMDKDKDMMDMDJSJSKKDMSNSMKDKDKSKMSMDNNEMDMMDMMDDNNDJJDMNX

Son yerde gümledim amk UCUBESİN LAAAAA

serkan dahlan

Entrepreneur,Ceo,
Rating - 0%
@Morningstar gezginlere yüz verince böyle götleri kalkıyo işte bunların varya nefes alması bile hata 1 tl versen gtlerini skersin

A

Akyol

LQÜĞWDLĞWQGLÜĞWQÜLGĞÜLĞQWGÜĞLLÜQĞWGLÜĞQWÜLĞGLÜĞQWLGÜĞLÜĞQWGÜLĞQWG

Anarchosa 

Black Hat SEO
Rating - 100%
Ulan ne nankör insanlarsınız be. Şu sitede bulunduğum süre boyunca günden güne mutlaka her bir üyeye mesaj atıp hal hatır sormuşumdur. İsteğin var mı kardeşim deyip sohbet etmişimdir. İnsanlara yaranılmıyor arkadaslar. RI0'da kaç admin yapıyor bunu. Yazık cidden

Rating - 100%
Ulan ne nankör insanlarsınız be. Şu sitede bulunduğum süre boyunca günden güne mutlaka her bir üyeye mesaj atıp hal hatır sormuşumdur. İsteğin var mı kardeşim deyip sohbet etmişimdir. İnsanlara yaranılmıyor arkadaslar. RI0'da kaç admin yapıyor bunu. Yazık cidden
Bana slrmadın

Ritalix

Kullanılmayan hesap.
Rating - 100%
OQHSOWHWKSJWKSHOEHSİEHEWOSJWPJSOWHSOWHSOSHSOSHSOSHEKEHEOEHEİ BRUH MOMENT

Anarchosa 

Black Hat SEO
Rating - 100%
frustrated-homelander.gif

Josef

Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan.
Rating - 100%
Samimi olabilirsin kardeşim biz senle abi kardeş gibiyiz

Jacky

Jacky is the best ✔️
Rating - 100%
Hal hatır sorar mısın knk znuznxnduzxfjdj

Kaisareia 

GrandPa™
Rating - 100%

🌹🤜🤛🌹

Rating - 100%
YARRRRRRRAAAAAAKKKKKK 2.5 YİLDİR KİMSE BANA MESAJ ATMADİ AMK SEN DEĞİL SENİN DİSİNDA FORUMDAN 1 ALLAH'ın KULU YAZMADİ YAZMADİ BENİ SEVEN YOK YAZAN YOK BİKTİM AMK ULAN HAYAAAAATTTTTT

131,452Konular
3,268,313Mesajlar
315,173Kullanıcılar
cronos2026Son Üye
Üst Alt