Satım Satılık kişisel gelişim Blogger teması

Örnek site: selim-erol.blogspot.com Basil premium temasının kendimce modlanmış değişikler yapılmış ve geliştirilmiş versiyonudur. Seo testlerinde yüzde 80 puan alıyor...

Örnek site: selim-erol.blogspot.com

Basil premium temasının kendimce modlanmış değişikler yapılmış ve geliştirilmiş versiyonudur. Seo testlerinde yüzde 80 puan alıyor. Yukarıda temanın örneği mevcut. Xlm, php veya zip şeklinde kişinin talebine göre uzantıyla verilecektir. Fiyat 300 TL
Not: Basil temasının premium versiyonu 19 dolar.
Esc kabul fakat ücret alıcıya aittir.

Arkadaşlar lütfen daşşak geçmeyin. Mecburiyetten satıyorum deprem bölgesindeyim. (Malatya) hiç param kalmadı çalıştığım lokanta depremde hasar aldı ve hiçbir şekilde Malatya da çalışıp para kazanacak yer kalmadı her yer kapalı ve çoğu iş yeri yıkıldı. Aslında insanları dolandırıp cebime 3 5 para sokardım ama depremi yaşadıktan sonra böyle şeylerin gerçekten boş ve geçici olduğunu anladım. O yüzden milleti çarpmak yerine elimde olan şeyleri satıyorum. Yoksa bende biliyorum bu scriptin bu kadar para etmeyeceğini. Anlayışınız için sağ olun. Anlayışı olmayanın da burdan amk. Teşekkürler.

Örnek site: selim-erol.blogspot.com

Basil premium temasının kendimce modlanmış değişikler yapılmış ve geliştirilmiş versiyonudur. Seo testlerinde yüzde 80 puan alıyor. Yukarıda temanın örneği mevcut. Xlm, php veya zip şeklinde kişinin talebine göre uzantıyla verilecektir. Fiyat 300 TL
Not: Basil temasının premium versiyonu 19 dolar.
Esc kabul fakat ücret alıcıya aittir.
başarılı

131,840Konular
3,271,908Mesajlar
316,362Kullanıcılar
kayrasnglSon Üye
Üst Alt