(ALIM) Instagram Hesabı Kapatma TAKLİT HARİÇ

Merhaba, Elimde 12k takipçiye sahip 4 postlu bir zenci profili var. Yüzü profil resminde ve paylaşımlarında gözükmüyor. ( Yarım gözüküyor ) Taklit ile hesap kapanıp açıldığı...

Merhaba,

Elimde 12k takipçiye sahip 4 postlu bir zenci profili var. Yüzü profil resminde ve paylaşımlarında gözükmüyor. ( Yarım gözüküyor )

Taklit ile hesap kapanıp açıldığı için tekrardan kapanmıyor.
Taklit harici bu hesabı kapatabilirim diyen kişiye ;
Eğer 1 saat içerisinde kapatırsa 10.000TL
Eğer 3 saat içerisinde kapatırsa 5.000TL
Ödeme yapacağım.

Lakin 3 saati geçerse ödeme yapmayacağımı söylemek isterim.
Bu yüzden kendine güvenen ve sağlam bir methoda sahip olan deneyimli ve referanslı arkadaşı Telegram dan bana ulaşmasını rica ederim.
Konu bizim için önemlidir. Deneme yanılma ile vakit kaybı yaşamak istemiyorum. Lütfen %100 emin olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

Ödeme iş sonu yapılacaktır. Ticaret bildirimi oluşturabiliriz.

Teşekkürler.

Merhaba,

Elimde 12k takipçiye sahip 4 postlu bir zenci profili var. Yüzü profil resminde ve paylaşımlarında gözükmüyor. ( Yarım gözüküyor )

Taklit ile hesap kapanıp açıldığı için tekrardan kapanmıyor.
Taklit harici bu hesabı kapatabilirim diyen kişiye ;
Eğer 1 saat içerisinde kapatırsa 10.000TL
Eğer 3 saat içerisinde kapatırsa 5.000TL
Ödeme yapacağım.

Lakin 3 saati geçerse ödeme yapmayacağımı söylemek isterim.
Bu yüzden kendine güvenen ve sağlam bir methoda sahip olan deneyimli ve referanslı arkadaşı Telegram dan bana ulaşmasını rica ederim.
Konu bizim için önemlidir. Deneme yanılma ile vakit kaybı yaşamak istemiyorum. Lütfen %100 emin olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

Ödeme iş sonu yapılacaktır. Ticaret bildirimi oluşturabiliriz.

Teşekkürler.
Yok öyle kapatırsa ödeme yapacağım falan escye atacaksın 10 k 60 dk içinde banned sonra ben paramı almak ok cnm ?

3 saat sonra kapanmazsa ödeme yapmam diye bir şey yok kapanırsa ödeme yapmak zorundasın ticaretlerinizde esc kullanın
Evet mantıklı gelmeyebilir, benim de sebebim var. 2 haftadır herkes ben kapatırım ben kapatırım diye 15 günümü yedi. Herkes bugün banned bugün banned. Ben zaman kaybetmekten bıktım. Zaman da kaybetmek istemiyorum. Bu benim ticaretimin şartı. Uygun değilse zaten kimseye zorla çalışması için talep etmiyorum. Bu şartlar da yapmak istemeyene de saygı duyarım şartlarıma da saygı duyulmasını beklerim.

EDİT : Ayrıca burda çoğu kişi 500-1000tl ye hesap kapatıyor. Ben kapatma fiyatlarını biliyorum. Ben de hesap kapatıyorum. Methodlara da hakimim. Çözüm bulamadığım için ve hızlı olması için fiyatı yüksek tuttum. Adaletli davranmaya çalışıyorum. Süreye takılmışsınız ama çıkıpta bu kadar fiyat yüksek değil mi diye sormuyorsun ?

131,738Konular
3,270,851Mesajlar
316,045Kullanıcılar
ahmetauddSon Üye
Üst Alt