Kendini GOD görenler

Turan

Rehber Kuran, Hedef Turan
Rating - 0%
Ne kadar da komik değil mi? Forumda rütbesi yüksek diye kendini god adlandıran bazı komik kişiler var. Sadece kendinizi gülünç duruma düşürmeyin.

Unutmayın ki, o deprem sizi öyle vurur ki Allahu Ekber diyerek video çeke-çeke kaçarsınız. Allaha inanmayanların bile Allaha dua ettiği bir zaman olunca artık geç olacak. O'na dönün ki o da sizi bağışlasın!

Herkese Hayırlı Ramazanlar :)❤️

Turan

Rating - 0%
Yıllardır öyle , değişmeyecek maalesef bu God üyeler etiket ataydın o üye hakkında iyiydi ima etmek yerine.biz demokratik bi forumuz.
Bu konuyu şahsi yazmak istemedim, gelecek ve kendini yüce görecek her kişinin bunu görmesini istedim abi.

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Ne kadar da komik değil mi? Forumda rütbesi yüksek diye kendini god adlandıran bazı komik kişiler var. Sadece kendinizi gülünç duruma düşürmeyin.

Unutmayın ki, o deprem sizi öyle vurur ki Allahu Ekber diyerek video çeke-çeke kaçarsınız. Allaha inanmayanların bile Allaha dua ettiği bir zaman olunca artık geç olacak. O'na dönün ki o da sizi bağışlasın!

Herkese Hayırlı Ramazanlar :)❤️

Kimse kimseden Dünya üzerinde üstün değildir buna bi açıklık getirelim.
Fakat bireylerin dini inançlarını eleştirmek bunun üzerinden beddua etmek doğru değildir,Deprem dediğimiz olay tamamen bilimsel birşeydir japonyada milyonlarca inançsız insan var onlar neden kaçmıyor? Bilim ile hayatta kalıyorlar.Pek inancım yok işin aslı pek üzerinde düşündüğüm birşeyde değil Din konusu fakat Tedbir sizden takdir Allahtan diye bir söz var.
İnsanlar Tanrı ve kendine sorumludur kimsenin üzerinde sorumluluğu bulunmaz bulunamaz her kim olursa olsun.

Turan

Rating - 0%
Kimse kimseden Dünya üzerinde üstün değildir buna bi açıklık getirelim.
Fakat bireylerin dini inançlarını eleştirmek bunun üzerinden beddua etmek doğru değildir,Deprem dediğimiz olay tamamen bilimsel birşeydir japonyada milyonlarca inançsız insan var onlar neden kaçmıyor? Bilim ile hayatta kalıyorlar.Pek inancım yok işin aslı pek üzerinde düşündüğüm birşeyde değil Din konusu fakat Tedbir sizden takdir Allahtan diye bir söz var.
İnsanlar Tanrı ve kendine sorumludur kimsenin üzerinde sorumluluğu bulunmaz bulunamaz her kim olursa olsun.
O zaman benim ilahımı neden oymuş gibi gösterir? Abi benim yaptığım inanç sorgulamak değil, bunu eğer iyice büyürsek yaparım. Ama şimdiki yazdığım kendisine Allah demesi.
Ve abi kimin neye inandığı kendisine, ancak bunu yaymak ve bunu iyi birşeymiş gibi göstermeye karşıyız.
Ve biz bu düşüncelere karşıyız, sen dediğin gibi olsaydı dünya yaşanmaz bir hale gelirdi.

Eğer devletin "özgür" lük hakkı verdiği ve tarafsız olduğunu söylersen abi bayrağa bak, islamın işaresi :)
Bu arada gece aya da bakabilirsin :)

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
O zaman benim ilahımı neden oymuş gibi gösterir? Abi benim yaptığım inanç sorgulamak değil, bunu eğer iyice büyürsek yaparım. Ama şimdiki yazdığım kendisine Allah demesi.
Ve abi kimin neye inandığı kendisine, ancak bunu yaymak ve bunu iyi birşeymiş gibi göstermeye karşıyız.
Ve biz bu düşüncelere karşıyız, sen dediğin gibi olsaydı dünya yaşanmaz bir hale gelirdi.

Eğer devletin "özgür" lük hakkı verdiği ve tarafsız olduğunu söylersen abi bayrağa bak, islamın işaresi :)
Bu arada gece aya da bakabilirsin :)
Kendini sana karşı Tanrı olarak gösteriyorsa yani senin tanrın olduğunu iddia ediyorsa o onun edepsizliği.
İstediğin yaşa gel kimsenin neye inandığını sorgulayamazsın dostum bu kimsenin haddine değil.
TÜRKİYE CUMHURİYETİ Laik hukuk devletidir,Sadece çoğunluğun Müslüman olduğu toplumdur (Resmi verilere göre)
@Revonzy ile seni baş başa bırakmak isterim çee

1679588874466.png

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Türkler Arapların dinini kabul etmeden evvel de büyük bir millet idi. Arap dinini kabul ettikten sonra bu din, ne Arapların, ne aynı dinde bulunan Acemlerin ve ne de Mısırlıların ve sâirenin Türklerle birleşip bir millet teşkil etmelerine hiçbir tesir etmedi. Bilakis, Türk milletinin millî rabıtalarını gevşetti; millî hislerini, millî heyecanlarını uyuşturdu.

Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya...bul_etmeden_evvel_de_büyük_bir_millet_idi.jpg

Turan

Rating - 0%
Kendini sana karşı Tanrı olarak gösteriyorsa yani senin tanrın olduğunu iddia ediyorsa o onun edepsizliği.
İstediğin yaşa gel kimsenin neye inandığını sorgulayamazsın dostum bu kimsenin haddine değil.
TÜRKİYE CUMHURİYETİ Laik hukuk devletidir,Sadece çoğunluğun Müslüman olduğu toplumdur (Resmi verilere göre)
@Revonzy ile seni baş başa bırakmak isterim çee

Ekli dosyayı görüntüle 39130
Abi wikipedi değil de, osmanlının bayrağının son halidir bu bayrak. Yani olayın onların belirttiği yalanlar ile alakası yok abi.

Laikliğe gelince laiklik değilip ramazanı kutluyor oruç tutuyor herkes, yani sözde laiklik, ne demek olduğunu bilen ise pek az, tarihimize bakarsak 700 yıldır İSLAMA hizmet eden türkleri görürüz ki, onlar ne kadar yüceldi.
Ancak şuanda herkes türk yücedir yücedir diyor, görünen ise Gençlik avrupalaşmış ve ahlaksızlaşmış.
Ekonomi berbat, şuanda millet zillet içerisinde. Dinini unutmuş ve "YÜCEYİZ" diye zillete sürüklenen bir toplum var ortada ne yazık ki, her bunu düşündükce kahroluyorum.

Bu arada abi alayı gelsin, bu konuda kimseden korkacak değilim :)

Turan

Rating - 0%
Türkler Arapların dinini kabul etmeden evvel de büyük bir millet idi. Arap dinini kabul ettikten sonra bu din, ne Arapların, ne aynı dinde bulunan Acemlerin ve ne de Mısırlıların ve sâirenin Türklerle birleşip bir millet teşkil etmelerine hiçbir tesir etmedi. Bilakis, Türk milletinin millî rabıtalarını gevşetti; millî hislerini, millî heyecanlarını uyuşturdu.

Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya...bul_etmeden_evvel_de_büyük_bir_millet_idi.jpg
bağlantı geçersiz

Turan

Rating - 0%

Böyle düşünmen normal abi, kaynaksız bilgileri birer kaynakmış gibi gösterilmesi ve bununla milletin düşünceleriyle oynanması kimin suçu çok iyi biliriz.
Onların planlarını başlarına yıkınca uyanıcaklar inşAllah. Sadece birkaç 10yıl daha bekleyin abi :)

Turan

Rating - 0%

Kaynağı okudum abi, ama kaynağın kaynağı yok :D bunu kim yazdı?

Teopat

Haram Bro HARAM!
Rating - 0%
valla kayıt tarihime de bakabilirsin formun ilk üyelerindenim ve emin ol yıllardır böyle insanlar arada çıkıyor . mectruy ile 2 kelime mesajlaşan kendini god sanıyodu üyelerle yukardan konuşuyodu. mectruy sağolsun adaletli biri olduğu için böyle insanların milleti ezmesine izin vermiyordu. Şimdi bide 2 forum birleştiği için a dmini tanıyan insan sayısıda arttı bundan dolayı böyle olaylar yaşanması normal. TErbiseyiszlik yapmadığın sürece bi sorun yaşayacağını sanmam sadece biraz alttan al canını sıkma 1 kişi için :)

Turan

Rating - 0%
valla kayıt tarihime de bakabilirsin formun ilk üyelerindenim ve emin ol yıllardır böyle insanlar arada çıkıyor . mectruy ile 2 kelime mesajlaşan kendini god sanıyodu üyelerle yukardan konuşuyodu. mectruy sağolsun adaletli biri olduğu için böyle insanların milleti ezmesine izin vermiyordu. Şimdi bide 2 forum birleştiği için a dmini tanıyan insan sayısıda arttı bundan dolayı böyle olaylar yaşanması normal. TErbiseyiszlik yapmadığın sürece bi sorun yaşayacağını sanmam sadece biraz alttan al canını sıkma 1 kişi için :)
Mec abiyle ben de konuşuyorum da adamlar kendini çok yüksek görüyor.
İyi ki Mec abi de öylelerini sevmiyor, kaç tane gördüm forumda hepsi de psikopat profilleri olanlar ve b.
Herkes pp yi psiko birşeyler koymuş onlardan. O adamlara geçen telegramda 2 video gösterdim kan ağladılar, hani psikopatdınız?

Rating - 100%
Konunun mantığını, konunun ramazan ile olan bağlantısını, konunun "god" ile ramazan ayı arasındaki bağlantısını, konunun "god" ile deprem arasındaki bağlantısını çözmeye çalışıyorum. Yardım eder misin?

LEXSAD

⭐Küçük Mod
Rating - 0%
Konunun mantığını, konunun ramazan ile olan bağlantısını, konunun "god" ile ramazan ayı arasındaki bağlantısını, konunun "god" ile deprem arasındaki bağlantısını çözmeye çalışıyorum. Yardım eder misin?
evet bende çözebilirsen yazar mısın

Rating - 0%
reis bana acil yardımın lazım bana ulaşabilir misin instami yaziyorum
kazaxdd ig hesabım yardım edebilirsen cok mutlu olurum

Rating - 0%
Медицинская справка оформить задним числом надежно в СПб. Медицинские справки в СПб без посещения врачей за 1 день. Все районы Москвы. Низкие цены! Быстрая доставка! Анонимность! Только лицензированные клиники Docmed. По всем правилам Минздрава, любые проверки. Для связи:Тел.: +7(499)653-94-43; Email: [email protected]

<a href=https://mos-med.net.ru/oformit-medicinskie-dokumenty-ruza.html>купить больничный лист в москве официально в сао</a>

131,472Konular
3,268,539Mesajlar
315,248Kullanıcılar
zaza5544Son Üye
Üst Alt