Satım satinalhesap.com Eski Tarihli Instagram ve Twitter Hesapları

Projelik, e-ticarete uygun, eski tarihli, uygun fiyata Instagram ve Twitter hesapları için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. satinalhesap.com

Fiyatlar pahalı zaten açıklama kısmında düşüş olacağını belirtmişler o fiyata kaliteli bot basarsanız daha temiz olur niyetim konuyu kirletmek değil sadece bilgilendirme. İyi Forumlar

Fiyatlar pahalı zaten açıklama kısmında düşüş olacağını belirtmişler o fiyata kaliteli bot basarsanız daha temiz olur niyetim konuyu kirletmek değil sadece bilgilendirme. İyi Forumlar
Kaliteli bot diye bir şey yoktur bot demek zaten düşme ihtimali olmak demek. Düşme olmayan servisler gördüğünüz fiyatlardan daha pahalıdır. Teşekkür ederim iyi forumlar.

Kaliteli bot diye bir şey yoktur bot demek zaten düşme ihtimali olmak demek. Düşme olmayan servisler gördüğünüz fiyatlardan daha pahalıdır. Teşekkür ederim iyi forumlar.
Yani bu kadar bilgisizlik olmaz bot derken evet orda bi hata yapmışım ama şuan sağlam ana sağlayıcıların servislerine bakarsanız kaliteli ve ve en önemlisi ucuz servisleri görebilirsiniz teşekkürler. : )

Bu tarz işlere başladığınız piysada olan fiyatın aynısını veya daha fazlasını koymanız saçma piyasanın altına bir fiyat vereceksiniz ki müşteriniz olsun ve millet test amaçlı kullanabilsin
Lütfen bir websitesi kurmanızı ve piyasaya girmenizi bekleriz teşekkürler. Hiçbir ana sunucuda düşme olmayan servis yoktur. Hesaplarımız eski tarihlidir sizin bence burda yapmaya çalıştığınız bir emeği karalamak daha çok insanlara bilgi vermektense. Ayrıca hem instagram hem twitter aktif hesaplarımızda mevcuttur.

Lütfen bana özelden ucuza ve kaliteli servis sağlayan ana sunucuları atar mısınız bir ana sunucu sahibi olarak çok merak ettik doğrusu :)

Web sitesi kurmama gerek yok zamanında benimde panelim vardı bende satış yapıyordum zaten
Özelden atmama gerek yok güzel kardeşim smmturk.net burdan sadece 1k sini 3.45 aldım ne zaman aldığımı tam olarak hatırlamıyorum düşüs sadece 10kdan 100 takipçi oldu. Şuanda düşme gibi bir durum yok yinede sen kendini kandırmaya devam et. İlk yazdığım mesajda belirtmiştim tekrar belirtiyorum niyetim karalamak değil sadece bilgilendirme

Düşme gibi bir durum yok mu, umarım konu ile ilgili biraz daha araştırma yapar doğru bilgileri öğrenirsiniz. Uygulamaların getireceği tek bir güncelleme ile bütün botlar bile silinebilir. Konu ile ilgili bu kadar bilgisiz olduğunuzu bilmiyordum özür dilerim. Paneli olan bir insanın bu cümleleri kurması çok ilginç.

131,864Konular
3,272,116Mesajlar
316,422Kullanıcılar
hundredtucoSon Üye
Üst Alt