rvert kırık hesaplar stok istenilen kadar getirilir telegram : beleorj
beni engellemişsin dostum ne alakaysainstagram @xqt2 yaz
tg username cikmiyorrvert kırık hesaplar stok istenilen kadar getirilir
telegram : beleorj
kerimorj hovam şu antg username cikmiyor
Hocam hayırdır satışımı baltalıyosunmeta verified için aylık bir ödeme yapılıyor ancak türkiye lokasyonlu birisi satın alıp kullanmaya başladığı zaman belirli bir müddet sonra lokasyon türkiye olduğu için meta kapanma sorunu yaşıyabiliyor çözümü mevcutmudur elinizde
Böyle bir durum söz konusu değil 2-3 aydır bende tik aldım sorunuz çalışmakta.meta verified için aylık bir ödeme yapılıyor ancak türkiye lokasyonlu birisi satın alıp kullanmaya başladığı zaman belirli bir müddet sonra lokasyon türkiye olduğu için meta kapanma sorunu yaşıyabiliyor çözümü mevcutmudur elinizde
Satışımı baltalamış bu konuma yazan arkadaş kanka senin yanıt verdiğin kaç tane müşterim gittiBöyle bir durum söz konusu değil 2-3 aydır bende tik aldım sorunuz çalışmakta.
bu her hesapta yaşanabilecek birşey değil ancak olma durumu mevcut senin ilanını vesayre de baltalama durumu yok dostumHocam hayırdır satışımı baltalıyosun
böyle birşey söz konusudur her hesapta olması muhtemel değildirBöyle bir durum söz konusu değil 2-3 aydır bende tik aldım sorunuz çalışmakta.