-
MUSTLEAK
🇧🇪 / 🇹🇷
Evet bombayı salıyorum kiralık iphone rat sayılı günlüğüne kiralık vitrinlerde
iletişim : +44 161 391 0513
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Bu arkadaş dolandırıcıdır parayı aldıktan sonra bir daha cevap vermiyor bilginize arkadaşlar
ScamEvet bombayı salıyorum kiralık iphone rat sayılı günlüğüne kiralık vitrinlerde
NEYE GÖRE SCAM ? hayatında bir kez rat paneline girdinmi bikez mobil rat piyasası kovaladınmı burda boş tatava yapma paşam açlıktan ağzın kokuyo
neye göre kral ?kanka çok belli zaten dolandırıcı olduğu ve ayrıca escrowsuz işlem yapmayın diye bas bas bağırıyoruz amk
Ananın amına göre scam dostum muhattap bile olmayacağım amk Mehmet henriquez ne 🙉NEYE GÖRE SCAM ? hayatında bir kez rat paneline girdinmi bikez mobil rat piyasası kovaladınmı burda boş tatava yapma paşam açlıktan ağzın kokuyo
anneme ne sövüyosun orospu cocu lem seni siktir git ananı dölünü sikerim seninAnanın amına göre scam dostum muhattap bile olmayacağım amk Mehmet henriquez ne 🙉
APTAL KISKANÇ OROSPU ÇOCU SENi amk fukarası seni ağzın açlıktan kokuyo la anasını bacısını siktimin orospu evladı aç orospu çocu seni çıldırma amınakoydum wp den yaz d a o annenin kokuşmuş amcını güzel ce bi sikeyimAnanın amına göre scam dostum muhattap bile olmayacağım amk Mehmet henriquez ne 🙉