Herkese selam. Aranıza yeni katıldım. Zamanla alışır, beraber bilgi aktarımı yaparız umarım :). İyi günler dilerim.
Teşekkür ederim hoş buldum. Telegram grubunuza katılabilir miyim? Sakıncası var mı acabaHoş geldin.
Teşekkür ederim hoş buldum. Telegram grubunuza katılabilir miyim? Sakıncası var mı acaba
Ütopya ya hoşgeldin
Çok teşekkür ederim, hoş buldumHoşgeldiniz.
Teşekkür ederim hoş buldumHoşgeldin Kardeşim...
Çok teşekkür ederim kalıcıyım inşallah. Size de iyi forumlarHoşgeldin, umarım kalıcısındır dostum iyi forumlar![]()
Tşkler hoş buldım rank nasıl atlıcamHoşgeldin
Hosgeldin tropika
huş gedin torpağım
Teşekkürler hocam insta nasıl heklerimHoş geldin kardeşim. 3 ay içerisinde secret roomun kilit elemanı olup çesitli entrikalar yaşayacaksın. En yakın arkadaşın da Roselly olacak iyi forumlar.
rank atlamak paraşütle atlamaya benzemezTşkler hoş buldım rank nasıl atlıcam
rank atlamak için 200 kere ip atlayıp 200 tane şınav çekip 200 tane mekik çekmen yeterli olucaktırTşkler hoş buldım rank nasıl atlıcam
erkek adam ip atlarmı ulan erkek adam ter kokar erkek adam banyo yapmaz yıkanmaz erkek adam küpe takmaz erkek dediğin ALFA olurrank atlamak için 200 kere ip atlayıp 200 tane şınav çekip 200 tane mekik çekmen
er kek o anlattığın bu oluyor (küpe hariç)erkek adam ip atlarmı ulan erkek adam ter kokar erkek adam banyo yapmaz yıkanmaz erkek adam küpe takmaz erkek dediğin ALFA olur
Yaptım ama yükselmedi hocam teşekkür ederim ama yine de yarın da denicemrank atlamak için 200 kere ip atlayıp 200 tane şınav çekip 200 tane mekik çekmen yeterli olucaktır