upload siteler için index

selamlar gençler bana upload açıklı siteler için indexe ihtiyazım var her yerde arıyorum bulamıyorum aq lütfen yardım edin

selamlar gençler bana upload açıklı siteler için indexe ihtiyazım var her yerde arıyorum bulamıyorum aq lütfen yardım edin

Dostum bu index'i canva'dan bitane şablon seçip üzerinde kendine göre değişiklik yaparak halledebilirsin.
Geriye kalan sadece upload açığı bulunan siteye indexini yüklemek.

cxsecurity.com Exploit-db.com 0day.today dostum bu 3 link bilgisayar dünyasında bulunan en güncel açıkların yayınlandığı siteleri içeriyor. Bu sitelerden herhangi birine girip, search kısmına file upload yazarak aratırsan, en güncel file upload açıkları karşına listelenecektir.

cxsecurity.com Exploit-db.com 0day.today dostum bu 3 link bilgisayar dünyasında bulunan en güncel açıkların yayınlandığı siteleri içeriyor. Bu sitelerden herhangi birine girip, search kısmına file upload yazarak aratırsan, en güncel file upload açıkları karşına listelenecektir.
açıklı siteleri bulmak kolay demek istediğim upload kısmında ne yazmamız gerekli misal fotoğrafın ıd sını falanmı yazıcaz

kral selamunaleyküm bu exploitleri ne şekilde ve nasıl kullanabilirim özet kısa bir şekilde kendini yormadan anlatman veya bilgi alabilmem için önerebileceğin herhangibir kaynak var mıdır acaba?

131,656Konular
3,270,125Mesajlar
315,704Kullanıcılar
adren4lSon Üye
Üst Alt