Selamlar basta @Mectruy ve diger Yonetici siz saygiya deger uyeler. Major sifatinda bir hesabim var benim..ve ben o hesabi kullanirim.. bunu trol hesap diye algilamayin. Kayit...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar basta @Mectruy ve diger Yonetici siz saygiya deger uyeler. Major sifatinda bir hesabim var benim..ve ben o hesabi kullanirim.. bunu trol hesap diye algilamayin. Kayit tarihi bile eski bu hesabin vede hic mesaj dahi atilmayan sifir cillop gibi hesap bu hesap. Googleye guncelleme yap deyince o hessapta uctu. Eposta adresini biliyorum. Sifremi unuttum deyince eposta adresine sifirlama baglantisi atildigi yaziyor lakin epostaya baksam boyle birsey goremiyorum.. bana bu konuda yardim edin..degrli ustadim Hoxam Abim @Mectruy tg de mutlaka yazardi..sifre konusunda birkez yardim etti. Birdaha telefon sifirlaninca sifre aklimda kalmadi uctu..degerli hocama yazdim cvp vermedi bi kac gun..hem yardim istedim hemde degerli hocami merak etmis bulunmaktayim. Hocam sagliginiza dua ediyorum. Sizleri sevdigimiz icin buralardayiz

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selamlar basta @Mectruy ve diger Yonetici siz saygiya deger uyeler. Major sifatinda bir hesabim var benim..ve ben o hesabi kullanirim.. bunu trol hesap diye algilamayin. Kayit tarihi bile eski bu hesabin vede hic mesaj dahi atilmayan sifir cillop gibi hesap bu hesap. Googleye guncelleme yap deyince o hessapta uctu. Eposta adresini biliyorum. Sifremi unuttum deyince eposta adresine sifirlama baglantisi atildigi yaziyor lakin epostaya baksam boyle birsey goremiyorum.. bana bu konuda yardim edin..degrli ustadim Hoxam Abim @Mectruy tg de mutlaka yazardi..sifre konusunda birkez yardim etti. Birdaha telefon sifirlaninca sifre aklimda kalmadi uctu..degerli hocama yazdim cvp vermedi bi kac gun..hem yardim istedim hemde degerli hocami merak etmis bulunmaktayim. Hocam sagliginiza dua ediyorum. Sizleri sevdigimiz icin buralardayiz
Selamlar hocam telegram adresiniz varsa @spyEfe hesabına yazar mısınız?
eğer kullanmıyorsanız özelden yazar mısınız yardımcı olalım.

@0xv3v1L

efeye yada bana dm at tg adresi ver yardimci olalim
SIzlere kurban olurum ustadim kralsiniz. Sizleri seviyorum. Buraya veda. Burdan yazmayacam. Sayenizde kral @chackerr sahnelerde olacak ve aktifligim sizi etkileyecek..durustlugumde serefim herseyimde sizi etkileyecek. Yas 43 buranin benim icin manevi degeri buyuk. Hacker olayi yoktu abim shockman ve @Mectruy abim covidden rahmet etti. Rat kalilinux python herseyde deneyimliyim anonym biriyim. Herseyi abimden ogrendim. Hacker olmak bir suc degil. Izini belli ettirirsen pam pam vurulursun. O sahte ayyildiztimin sozde lideri Thebekir var cezaevinde suan. Thebekir diyarbakirli ve abim onun hocasi. Mectruy hocam bu alemin krali. Bu alem bos olmus. Gercek krallar mectruy. Abimin samimi dostu. Mectruy nice gencleri kral etti goruyorum. Mectruy hocam abim canim herseyim cunku abimin dostu. Abim covidden rahmet etmeden once hep ondan soz etti..serco dedi seni mectruyla tanistircam dedi kismet olmadi. Rahmet etti..coviden. yalan bizde olmas. Mectruy canim. Birde hocam sizi severek takip ediyorum cok iyo olmussunuz. Sizleri sevdigim icin burdayim..bu hesap trol hesap degil sizim sevdaliniz bir hesap burdan cikis yapiyorum efsane hesaba geri donuyorum saygilarimi sunuyorum

Gozyasi doktum abim icin. Herseye cozum var sadece olume care yok. Covidden rahmet etti garibim. Cok iyiydi patronum anam babam di herseyimdi. Bana hayati herseyi ogretendi..maneviyat degerlerim ben bunlari asla hice sayamam..bu manevi duygularla bende spyhackerzin sonuna kadar olene kadar kolesiyim. Siz degerli hocalarimin kolesiyim..

Biri kapiniza dadandi..mafyadan sundan bundan korkmam ben sizin emrinizdeyim. Ben sizler bu manevi duygularla adam oldururum yeterki karsidaki haksiz olsun. Oldugumde mezarima yazilacak soz su olacak spyhackerz yazilacak..arkasinda duran kisiler kalbimde tabi.oyle ebediyete gitmek.isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,739Konular
3,283,169Mesajlar
317,973Kullanıcılar
ZolnexSon Üye
Üst Alt