Selamun Aleyküm Merhaba Arkadaşlar, Bugun size Legue Of Legends'ta Kayıtlı Eposta Adresini Sansürsüz Kısıtlama Olmadan Görmeyi göstericem.
Ben Daha Önceden Hesaba giriş yapıp Hesap Ayarlarından Eposta Adresini Çektim Bu şekilde gözükmekte.
Eposta Adresi: ****[email protected]
Yapmamız gereken Adımları uygulayarak ortadaki sansürü "*****" sansürlü gözüken kelimeleri Ortadan kaldırmak .
- Lol Kayıtlı Eposta Adresi Öğrenme.
1-] Öncelikle Aşağıdaki Bağlantı'ya girelim
https://support.riotgames.com/hc/tr
2-] Ben buradan Server seçimini yapıyorum. Hesabın barındığı server hangisi ise siz o serverı seçin.
3-] Ardından Oturum Aç'a tıklayın
4-] Buradan Hesaba giriş yapıyoruz.
Giriş yaptık..
5-] Ctrl-u yapıp Sayfanın Kaynak kodunu açıyoruz..
Sayfamız Karşımıza geldi..
6-] Ctrl-F yapıp şu kelimeyi Aratıyoruz.. "Email"
Not; Kişisel Eposta Adresi kullandığım için Resimde Email yazan kısımdan sonrasını sildim Burada size gözükecek eposta adresi kısıtlamasız ve sansürsüz olacaktır
Sonraki işlem Eposta Adresi değiştirme ama onu herkez bildiği için girmeyeceğim.
Saygılarımla.
#Grayman
Ben Daha Önceden Hesaba giriş yapıp Hesap Ayarlarından Eposta Adresini Çektim Bu şekilde gözükmekte.
Eposta Adresi: ****[email protected]
Yapmamız gereken Adımları uygulayarak ortadaki sansürü "*****" sansürlü gözüken kelimeleri Ortadan kaldırmak .
- Lol Kayıtlı Eposta Adresi Öğrenme.
1-] Öncelikle Aşağıdaki Bağlantı'ya girelim
https://support.riotgames.com/hc/tr
2-] Ben buradan Server seçimini yapıyorum. Hesabın barındığı server hangisi ise siz o serverı seçin.
3-] Ardından Oturum Aç'a tıklayın
4-] Buradan Hesaba giriş yapıyoruz.
Giriş yaptık..
5-] Ctrl-u yapıp Sayfanın Kaynak kodunu açıyoruz..
Sayfamız Karşımıza geldi..
6-] Ctrl-F yapıp şu kelimeyi Aratıyoruz.. "Email"
Not; Kişisel Eposta Adresi kullandığım için Resimde Email yazan kısımdan sonrasını sildim Burada size gözükecek eposta adresi kısıtlamasız ve sansürsüz olacaktır
Sonraki işlem Eposta Adresi değiştirme ama onu herkez bildiği için girmeyeceğim.
Saygılarımla.
#Grayman