bildiğiniz gibi internette olan proxy checkerların çoğunda ya virüs var yada bilgisayarınıza zarar verecek herhangi bir kod var bende sadece 50 coine foruma özel bir proxy...

bildiğiniz gibi internette olan proxy checkerların çoğunda ya virüs var yada bilgisayarınıza zarar verecek herhangi bir kod var bende sadece 50 coine foruma özel bir proxy checker yazdım pythonla çalıştırabilirsiniz :)

herhangi bir sorun olursa bana ulaşmaktan çekinmeyin

[CHARGE=50]https://www.dosya.tc/server2/4llm87/sansjunior_proxychecker.rar.html[/CHARGE]

Senin vt eki tertemiz ben en basitinden vt yüklediğimde şöyle birşey aldım içeriği şu an görmüyorum eve gidince bir reverse atalım itham altında kalma ya da müsait bir arkadaş ben gidene kadar reverse atarsa sevinirim
Ona göre foruma gösterdiği bağlılık emek ve bundan sonra da göstereceği forum tutkusu ve emeği için arkadaşımıza level2 ve coder eklenecek

Ekli dosyalar

• IMG_3235.jpeg
    IMG_3235.jpeg
    268.7 KB · Görüntüleme: 3
Senin vt eki tertemiz ben en basitinden vt yüklediğimde şöyle birşey aldım içeriği şu an görmüyorum eve gidince bir reverse atalım itham altında kalma ya da müsait bir arkadaş ben gidene kadar reverse atarsa sevinirim
Ona göre foruma gösterdiği bağlılık emek ve bundan sonra da göstereceği forum tutkusu ve emeği için arkadaşımıza level2 ve coder eklenecek
dosya tc ye yüklediğimden kaynaklı olarak vermiş olabilir önerdiğiniz bir upload sitesi varsa orayada koyabilirim problem olmaz ilginiz için teşekkür ederim

131,839Konular
3,271,896Mesajlar
316,361Kullanıcılar
legimoSon Üye
Üst Alt