Avrupa'da 4850 Euro maaşla hava trafik Kontrolörö nasıl olunur ? EUROCONTROL

EUROCONTROL; Avrupa ülkeleri ve anlaşmalı ülkelerin hava sahalarının daha güvenli, daha verimli, Daha uygun maliyetli ve standart bir hava trafik hizmeti sağlamak amacıyla...

EUROCONTROL; Avrupa ülkeleri ve anlaşmalı ülkelerin hava sahalarının daha güvenli, daha verimli, Daha uygun maliyetli ve standart bir hava trafik hizmeti sağlamak amacıyla 1963 yılında kurulmuş bir organizasyondur. Ülkemiz bu organizasyona 1989 yılından beri üyedir.
Hollanda'da Eurocontrol merkezinde hava trafik kontrolörü olarak nasıl çalışabilirsiniz?

Öncelikle 27 yaşından gün almamış olmak iyi derecede İngilizce bilmek ve lise mezunu olmak

Başvurular internet üzerinden yapılmakta ,şartlarınız tutuyorsa size tarih veriyorlar bu tarihlerin uygunluğunu siz seçiyorsunuz ve ona göre bir tarih belirlenip oraya davet ediliyorsunuz .Hollanda sizin tüm masraflarınızı karşılıyor. Sadece v ize ücretini siz ödüyorsunuz. vizenizi de onlar gönderiyor Orada kaldığınız otelden yemek içmek bindiğiniz vesaitlerin ve uçak biletide dahil tüm masrafların hepsini Hollanda karşılıyor. (Fatura ve fişlerinizi atmıyorsunuz oraya vermek için )

Gittiğinizde sınava tabi tutuluyorsunuz 3 aşamalı bir sınav birinciyi geçtiyseniz eğer ikinciye tekrardan davet geliyor kararlaştırılan günde gidiyorsunuz 2.'yi de verdiğinizde sıra geliyor Üçüncüyü de geçtiğinizi eğitim hak etmiş oluyorsunuz.
ilgilenenler internet sitesi üzerinden detayları inceleyip başvuru yapabilirler

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
sadece inglizce bilmek yeterli mi bir egitim veya bir kurs cikarmamiz gerekiyor mu ? Felemenkçe bilmemiz bir seyi degistirmez mi?
İngilizce bilmek şart iyi derecede ingilizce bilmeniz konusulani anlamak ve cvp vermeyi bilmeniz gerekiyor . Lise mezunu olmakta yetiyor. Ben iyi derece ingilizce konuşan ve lise mezunu olanlarin katılmalarını tavsiye ederim cebinizden birşey çıkmadan hem güzel bir deneyim yaşayacaksin hemde yeni bir ülke goreceksin.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,406Konular
3,280,450Mesajlar
317,541Kullanıcılar
Üst Alt