.doc Exploit ile RAT'ınızı Herkese Yedirin & %100 FUD

Dosya uzantısı .doc kalıyor. İntetnette 2000 Dolara satıldığını görmüştüm bi ara ama github'da ücretsiz var. Ne işe yarayacak peki? Bununla ünlü insanları bile ***ersiniz öyle...

Dosya uzantısı .doc kalıyor. İntetnette 2000 Dolara satıldığını görmüştüm bi ara ama github'da ücretsiz var.
Ne işe yarayacak peki? Bununla ünlü insanları bile ***ersiniz öyle söyleyeyim.

View hidden content is available for registered users!

Dosya uzantısı .doc kalıyor. İntetnette 2000 Dolara satıldığını görmüştüm bi ara ama github'da ücretsiz var.
Ne işe yarayacak peki? Bununla ünlü insanları bile ***ersiniz öyle söyleyeyim.
[Gizli içerik]
kanka fud değil bu algılar çünkü 2010 yılında çıkmış bir exploit doc exploit şuan yapan yok 2016 da yapıldı en son sen takip etmedin galiba 2016 hariç yapılan bütün exploitler yalandır helper yada svhcost olarak saklanarak sahte bir exploit yapılır

jpeg exploit / jpeg rat gibi taglarla bulabilirsin internetten
bide knk 2010 sürümünün keylerini bulmak zor crackler var ama bulmak biraz uzun sürüyor yani şuan sadece eski devlet kurumları gibi eski yerlerde xp bile kullanan gördüm 2010 kullanan gördüm 2008 devlet önlem almıyor şurda bi e posta atıp bütün ağa yayılabilir wifi jammer la yapılbilir devlet bu konuda biraz daha ilgili olması gerek

kanka fud değil bu algılar çünkü 2010 yılında çıkmış bir exploit doc exploit şuan yapan yok 2016 da yapıldı en son sen takip etmedin galiba 2016 hariç yapılan bütün exploitler yalandır helper yada svhcost olarak saklanarak sahte bir exploit yapılır
araştırmadım :d ihtiyacım yok crypterim var

131,833Konular
3,271,835Mesajlar
316,341Kullanıcılar
oxyksoSon Üye
Üst Alt