Sizlerle zaman zaman krioptoyla yeni tanıştığımda yaptığım hataları paylaşacağım. Benim için en trajikomik olanla başlamak istiyorum İlk Btc turkle başlamıştım borsaya...

Sizlerle zaman zaman krioptoyla yeni tanıştığımda yaptığım hataları paylaşacağım.
Benim için en trajikomik olanla başlamak istiyorum
İlk Btc turkle başlamıştım borsaya kullanımı basıt bir uygulama fakat bazı coinler orada olmadığı için Binanceye geçtım elimdeki parayla önüme gelen bir coin aldım fakat düştükçe düşüyordu coin bende daha fazla para kaybetmeyeyim diye elimdekileri sattım.
Parayı hesabıma göndermek için bir ağ seçmem gerekliydi olmayacak bir ag seçmiştim ve kendı ellerimle meçhul bir adrese göndermişim kalan son paramı da:)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Sen sıfırdan başladığın için yazıların bence bailayacaklar için rehber niteliğinde olur.
Sıfırdan başlayıp ve aynı zamanda kimseyi dinlemeyip içimden geldiği gibi duygusal hareket edip ve bu durumu görenler bana bu işin böyle olmayacağını teknık analiz ögrenmem gerektiğini söylüyorlardı. Bense kimseyi dınlemedım kendımce düşe kalka strateji geliştırdım

Son düzenleme:
Sıfırdan başlayıp ve aynı zamanda kimseyi dinlemeyip içimden geldiği gibi duygusal hareket edip ve bu durumu görenler bana bu işin böyle olmayacağını teknık analiz ögrenmem gerektiğini söylüyorlardı. Bense kimseyi dınlemedım kendımce düşe kalka strateji geliştırdım
Teknik analiz veya duygusal hareket diye birşey yok bence kumardan hiçbir farkı yok ilk gün duygusal analiz işe yarıyor ise diger gün yaramıyor yani arada sırada gelen fırsatları değerlendiremedikce sıkıntı

Teknik analiz veya duygusal hareket diye birşey yok bence kumardan hiçbir farkı yok ilk gün duygusal analiz işe yarıyor ise diger gün yaramıyor yani arada sırada gelen fırsatları değerlendiremedikce sıkıntı
Krıoptoyla ne kadar alakalısın bilmiyorum ama şunu söyleye bilirim size kumar konusunda katılıyorum şöyle ki kaldıraç dediğimiz olay evet kumar sayılır, şu konudada katılmıyorum teknık analiz var grafikle borsanın hareketleriyle yönün nereye olabileceğini tahmin edebiliyorsun tabi arada ters köşede olma olasılığın da var. Duygusallığa gellirsekte bu benimle alakalı bir durum tamamen hislerimle hareket edıyordum

132,740Konular
3,283,178Mesajlar
317,975Kullanıcılar
feardj1Son Üye
Üst Alt