Lutfen bir hacket olmayi cok istiyorum internette baktigimda farkli farli seyler diyorlar siz yardim edebilirmisiniz
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Lutfen bir hacket olmayi cok istiyorum internette baktigimda farkli farli seyler diyorlar siz yardim edebilirmisiniz
şaka maka kodlama oğrenYeni başlayanlara özel eğitim seti paylaştım 1000 sayfa , ona bak benceLutfen bir hacket olmayi cok istiyorum internette baktigimda farkli farli seyler diyorlar siz yardim edebilirmisiniz
Eğitim setleri indir yerine bakNaail hangilerini
Non Turkish kısmında da paylaştım , eğitim setleri bölümüne level 2 olmadan giremezsin linklere ama non Turkish de bolca faydalı set var , konuları beğenince link gözüküyorEğitim setleri indir yerine bak
Eğitim setleri indir yerine bak
[/QUOTEhacker olmak icin neleri bilmeliyim solermisiniz
Yazılım öğrenmeden önce yazılım mantığını öğren aksi halde sadece ezber yapmış olursun , İsletNon Turkish kısmında da paylaştım , eğitim setleri bölümüne level 2 olmadan giremezsin linklere ama non Turkish de bolca faydalı set var , konuları beğenince link gözüküyor
Klasik olucak ama araştırmacı ol kardeşimLutfen bir hacket olmayi cok istiyorum internette baktigimda farkli farli seyler diyorlar siz yardim edebilirmisiniz
Bana linkini atarmisin
Bir arkadasimin instagramini verecem hackleyebilirmisinizKlasik olucak ama araştırmacı ol kardeşim![]()
Bir arkadasimin instagramini verecem hackleyebilirmisiniz
Ya bole olunca olmuyor bana vide lazim ancak ole anlarim link atabilirmisiniz ole ogrenirim ancak
İndir zaten içinde videolu eğitimler varYa bole olunca olmuyor bana vide lazim ancak ole anlarim link atabilirmisiniz ole ogrenirim ancak
ŞImdi html Javascript pyton kali linux c# ve c++ bunlarimi ogrenmeliyimYeni başlayanlara özel 1000 sayfalık görsel eğitim seti / Lamer olmamak için uğrayın bi bakın derim ;)
Link : Gizli içerik Virustotal: Gizli içerik Şifre : Gizli içerik Not: bu yarının paylaşımı bir gün önceden paylaşıyorumspyhackerz.org
Hayir ,ŞImdi html Javascript pyton kali linux c# ve c++ bunlarimi ogrenmeliyim
Senin paylastigin seyi indiremiyorum yorum olmuyor like da olmuyor nasil yaparim bide insagram hackleyecem kisinin adini verectim adi siladogans bu kisinin instagramini hackleyip bana verebilirmisinHayir ,
1)Hack kültürü hacktvizm kitabını oku
2) Yazılım mantığını öğren
3) Linux nedir ? Neler yapila bilir ?
4) Network ve network Hakkinda her şey
5)Pyhton öneririm
Kardeşim gerekli şeyleri dedim , Instagram hackletmek istiyorsan yaz chata ilgili birisi belli ücret karşılığında ilgilenir , ben crackerimSenin paylastigin seyi indiremiyorum yorum olmuyor like da olmuyor nasil yaparim bide insagram hackleyecem kisinin adini verectim adi siladogans bu kisinin instagramini hackleyip bana verebilirmisin
Bunlarin hepsi varmi senin paylastigin seyin icinde tam olara kac ayda hackerlik ogrenirimLinux
Network
Linux Server Yönetim
Server Güvenlik
Windows Server Yönetim
Mail Güvenliği
Bilgisayar Güvenliği
Genel Güvenlik
Tersine Mühendislik
Adli Bilişim
Sosyal Mühendislik
Undetected
Kriptografi - Şifreleme
Trojan ve Virüsler
Zararlı Yazılım Analizi
Windows
Server Kontrol Panelleri
Web & Server Güvenliği
Siber Güvenlik
Scripts & Templates
Web Tabanlı Uygulamalar
Deep Web
Yapay Zeka
Coin
Program Bölümü
Elektrik Elektronik
Databases
Google-Android
Anakart
Modem
İşlemci
Ekran Kartı
Donanım Önerileri
Diğer Mobil İşletim Sistemleri
-Alıntıdır
Kardeşim ben her şeyi anlattım gerisini sen araştır , babanın oğlu felan değilim , yardımseverim de , o da bir yere kadar bazı şeyleri sen araştır . İyi günler .Bunlarin hepsi varmi senin paylastigin seyin icinde tam olara kac ayda hackerlik ogrenirim
Sey linkini atabilirmisin arastirmasi biraz zor oluyor dakali linux tüm komutları öğren kodlama öğren en python c# c++ vb.net rat crypter olaylarını öğren güvenlik önlemlerini iyice öğren siteye index basmayı ve oto site açıklarını öğren. bunlar başlangıç için iyyi
Lamerlik için ayt en iyi sitedir )Website istiyosan html css javascript bileceksin. Programlama istiyosan başlangıç için kesinlikle pythondan başlamanı öneriyorum. Python bilen adam taşaklı adamdır
Yada direkt brute force açıp siktiriboktan siteler basarsın böylece sanala yeni bir lamer olarak giriş yapmış olacaksın