2020 güncel facebook kapatma method'u varmı?

Arkadaşlar varmı böyle bir yöntem? Benim tek bildiğim kimlik ile kapatma, lakin doğum tarihini (facebooktaki) bilmediğim için bu işlemi gerçekleştiremiyorum. Lütfen yardımcı...

Arkadaşlar varmı böyle bir yöntem?

Benim tek bildiğim kimlik ile kapatma, lakin doğum tarihini (facebooktaki) bilmediğim için bu işlemi gerçekleştiremiyorum.

Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Hakkında kısmında doğum tarihi yazıyor mu bak?
Biraz kafanı kullanman lazım. Twitter adresi var mı bakabilirsin.
Kişinin maili varsa mail atıp doğum tarihine göre bir çekiliş düzenlediğini yazan orası sana kalmış bir kaç method ile öğrenebilirsin.
Gerçek doğum tarihine facebook bakmaz bence çok sağlam bir Kimlik kartı oluştur. At facebook'a bakalım.

Hakkında kısmında doğum tarihi yazıyor mu bak?
Biraz kafanı kullanman lazım. Twitter adresi var mı bakabilirsin.
Kişinin maili varsa mail atıp doğum tarihine göre bir çekiliş düzenlediğini yazan orası sana kalmış bir kaç method ile öğrenebilirsin.
Gerçek doğum tarihine facebook bakmaz bence çok sağlam bir Kimlik kartı oluştur. At facebook'a bakalım.
kapatmak istedğim hesap, arkadaş bile eklenmiyor, arkadaş listesi fotoğrafları herşeyi gizli.
Twitter kullanmıyor, o kimlik konusuna gelince, o konuda hiçbir şüphem yok. Geçende sağlam bir kimlik denedim. Bilgiler aynı değil şeklinde geri dönüş yaptılar.

131,800Konular
3,271,489Mesajlar
316,230Kullanıcılar
wwwwwwwwwwwwSon Üye
Üst Alt