birine zarar vermek istiyorum.

merhabalar. park için kavga ettiğimiz biri bizi kirada oturdugumuzu söyleyerek alaycı söylemelerde bulundu. yaşca büyük olan babama yaptıgı saygısızlk beni bu duruma getirdi...

merhabalar.

park için kavga ettiğimiz biri bizi kirada oturdugumuzu söyleyerek alaycı söylemelerde bulundu.
yaşca büyük olan babama yaptıgı saygısızlk beni bu duruma getirdi bu şahıs için ufak misillemeler yapmak istiyorum ne yaptırabilirim?

bütçe konusunda sıkıntı yok yer izmir.

merhabalar.

park için kavga ettiğimiz biri bizi kirada oturdugumuzu söyleyerek alaycı söylemelerde bulundu.
yaşca büyük olan babama yaptıgı saygısızlk beni bu duruma getirdi bu şahıs için ufak misillemeler yapmak istiyorum ne yaptırabilirim?

Hangi bilgilere sahibiz karşı taraf ile alakalı.

merhabalar.

bir tane smm panelden whatsapp numarası çekiyorsun. Daha sonra vpn indir sorgu panel yaz google ilk çıkan siteden kişinin 7 sülalesinin bilgisini al at ona tehdit çek bakalım nasıl köpek oluyor

merhabalar.

bana burdan yada instadan ulaş akgün hastane sistemi var babasını öldü işaretleyelim ig:kaanulufers

131,802Konular
3,271,517Mesajlar
316,240Kullanıcılar
eraydogan109Son Üye
Üst Alt