Jack61 & ByProvider

Merhaba, bu ikisi dolandiricidir, kendilerini jet ödeme ve baska ödeme api sunuculari olarak tanitiyor. https://jetpayapi.com/ sitesini örnek göstererek kayit acip 500 usd...

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bizlere ait değildir tg hesapları bize ait olan tg hesapları sadece @veritralsupport ve @jetodeme bunlar harici iletişime geçenlere inanmayınız

kullanıcı adı: @JackPowerS
@root @silvanna bunada işlem yapın bana gelince hemen bakılıyor buna niye bakılmıyor. adam kendi şikayet konusu gözükmesin diye tüm şikayet konularının altına escrow ile işlem yapın diyerek alta düşürmeye çalışıyor birde ben bunu takip ediyorum, benden çok rahatsız olunuyormuş artık iş yapmıyorum içiniz rahat etsin. Piyasadan kaçmadım siteler aktif sadece yeni site satışı yapmıyorum.

kullanıcı adı: @JackPowerS
@root @silvanna bunada işlem yapın bana gelince hemen bakılıyor buna niye bakılmıyor. adam kendi şikayet konusu gözükmesin diye tüm şikayet konularının altına escrow ile işlem yapın diyerek alta düşürmeye çalışıyor birde ben bunu takip ediyorum, benden çok rahatsız olunuyormuş artık iş yapmıyorum içiniz rahat etsin. Piyasadan kaçmadım siteler aktif sadece yeni site satışı yapmıyorum.
ben senin gibi dolandırıcı değilim kendinle karıştırma, kişi script istedi sattım api söyledi drakon ve diğerini önerdim adamla sıkıntı yaşadı. sonra beni de suçladı. senin gibi bir var bir yok değilim sattığımın kurduğumun arkasındayım. Önce dolandırdığın kişilerin paralarını geri ver. Kaçmadıysan piyasaya bakıyorsun eminim ki başka isimle geleceksin. Bu hala neden banlanmadı admin onca şikayet konusu var. aynı kategoride satış yapıyoruz diye ben ekarte etmeye çalışıyorsun aklınca. @root @silvanna

Şikayetlerin hepsinde suçlama kalktı yaz özelden aktif olarak satışını yaptığım 37 sitenin sahibi ile görüştüreyim seni kim dolandırıcıymış gör isim vs. değiştirdiğimiz yok artık yeni satış yapmıyoruz.

ben senin gibi dolandırıcı değilim kendinle karıştırma, kişi script istedi sattım api söyledi drakon ve diğerini önerdim adamla sıkıntı yaşadı. sonra beni de suçladı. senin gibi bir var bir yok değilim sattığımın kurduğumun arkasındayım. Önce dolandırdığın kişilerin paralarını geri ver. Kaçmadıysan piyasaya bakıyorsun eminim ki başka isimle geleceksin. Bu hala neden banlanmadı admin onca şikayet konusu var. aynı kategoride satış yapıyoruz diye ben ekarte etmeye çalışıyorsun aklınca. @root @silvanna
Adam diyor ki bana ödeme apisi olarak tanıttı kendisini kapora alıp dolandırmaya kalktı diyor sen drakondan bahsediyorsun ne saçmalıyorsun sen?

şikayetteki hesaplar telegramda bulunamıyor daha detaylı ekran resimleri varsa somut kanıtlar atabilirsen memnun kalırız , diğer forum üyeleri konuya yanıt verip daha fazla spam yapmasın konuya lütfen.
@zer0kay

132,972Konular
3,280,648Mesajlar
318,375Kullanıcılar
lerry112Son Üye
Üst Alt