🔥 DNS Tunelling Derinliklerine İn! | Gizli Kanallar, C2, Veri Kaçırma 📌

🔥 DNS TUNNELING ULTIMATE REHBERİ: GİZLİ KANALLAR, C2 VE VERİ KAÇIRMA Bu rehberi okuduktan sonra DNS protokolünü nasıl gizli bir iletişim kanalına çevireceğini, dünyanın en...

🔥 DNS TUNNELING ULTIMATE REHBERİ: GİZLİ KANALLAR, C2 VE VERİ KAÇIRMA​

Bu rehberi okuduktan sonra DNS protokolünü nasıl gizli bir iletişim kanalına çevireceğini, dünyanın en popüler DNS tünelleme araçlarını (dnscat2, iodine, dnstt) adım adım kullanmayı, trafiğini şifreleyerek firewall ve DPI sistemlerini nasıl atlatacağını ve hatta kendi DNS tabanlı C2 (Command & Control) sunucunu nasıl kuracağını öğreneceksin. Metasploit rehberindeki gibi başlangıç, orta ve ileri seviye olarak kurgulanmıştır.

⚠️ ETİK UYARI: Bu rehber yalnızca eğitim, güvenlik araştırmaları ve izinli sızma testleri içindir. DNS Tunnelling tekniklerini yetkisiz sistemlere karşı kullanmak suçtur. Sadece kendi labınızda veya izinli ortamlarda deneyin. Tüm sorumluluk kullanıcıya aittir.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

🔥 DNS TUNNELING ULTIMATE REHBERİ: GİZLİ KANALLAR, C2 VE VERİ KAÇIRMA​

Bu rehberi okuduktan sonra DNS protokolünü nasıl gizli bir iletişim kanalına çevireceğini, dünyanın en popüler DNS tünelleme araçlarını (dnscat2, iodine, dnstt) adım adım kullanmayı, trafiğini şifreleyerek firewall ve DPI sistemlerini nasıl atlatacağını ve hatta kendi DNS tabanlı C2 (Command & Control) sunucunu nasıl kuracağını öğreneceksin. Metasploit rehberindeki gibi başlangıç, orta ve ileri seviye olarak kurgulanmıştır.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
tebrikler çok iyi bir paylaşım.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,014Konular
3,280,537Mesajlar
318,427Kullanıcılar
speddSon Üye
Üst Alt