Öncelikle merhaba arkadaşlar bu benim ilk konum hatalarımı hoşgörün. Biliyorsunuz virüs gizlemek zor bir şey ancak bunun da çeşitli yolları var. Çeşitli cryptolama programları...

Öncelikle merhaba arkadaşlar bu benim ilk konum hatalarımı hoşgörün.

Biliyorsunuz virüs gizlemek zor bir şey ancak bunun da çeşitli yolları var.
Çeşitli cryptolama programları ile bu virüsleri gizleyebilirsiniz.
Bunun için pek çok program var ama ben BitCrypter tercih ediyorum iyi gizliyor.

Aşağıda SS var bakabilirsiniz.
Ekran Alıntısı.PNG
Programın kullanımı çok kolaydır sadece excutable file kısmına dosyayı seçip crypt file yapabilirsiniz. Ayarları ellemenizi çok önermem ancak
tabiki size kalmış bir durum. Trial version diyor ancak ben bayadır kullanıyorum.

Bu program ile malwerebytes tazrı şeylerden saklamanız gerçekten zor ancak panda gibi diğer anti virüsler tarafından tespit edilmesi gayet zor.

!Program indirme linkini direk olarak mediafiredan veriyorum link kısaltma gibi bir durum yok vaktinizi almak istemem.!
!Bu 3. parti bir yazılımdır yani resmi olduğundan emin değilim ama sonuçta virüs olarak tespit edilmektedir ben kullanıyorum bir virüs içermemektedir!

Link: http://www.mediafire.com/file/3kh1pxqqh98b86n/BitCrypter.rar/file

Yardımcı olduysam ne mutlu bana bu arada başka cryptolar kullanarak bi dosyayı üst üste cryptolarsan bozulabilir.
Rar yapıp şifrelersen gizlice virüsünü veya dosyayı karşı bilgisayara farkettirmeden virüsünüzü sokabilirsiniz.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana bu arada başka cryptolar kullanarak bi dosyayı üst üste cryptolarsan bozulabilir.
Rar yapıp şifrelersen gizlice virüsünü veya dosyayı karşı bilgisayara farkettirmeden virüsünüzü sokabilirsiniz.
ellerine sağlık dostum.ama ben güvenmediğim için yüklemiyeceğim fakat sanal makinede kullanabilirim sanırım.

Öncelikle merhaba arkadaşlar bu benim ilk konum hatalarımı hoşgörün.

Biliyorsunuz virüs gizlemek zor bir şey ancak bunun da çeşitli yolları var.
Çeşitli cryptolama programları ile bu virüsleri gizleyebilirsiniz.
Bunun için pek çok program var ama ben BitCrypter tercih ediyorum iyi gizliyor.

Aşağıda SS var bakabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 2987
Programın kullanımı çok kolaydır sadece excutable file kısmına dosyayı seçip crypt file yapabilirsiniz. Ayarları ellemenizi çok önermem ancak
tabiki size kalmış bir durum. Trial version diyor ancak ben bayadır kullanıyorum.

Bu program ile malwerebytes tazrı şeylerden saklamanız gerçekten zor ancak panda gibi diğer anti virüsler tarafından tespit edilmesi gayet zor.

!Program indirme linkini direk olarak mediafiredan veriyorum link kısaltma gibi bir durum yok vaktinizi almak istemem.!
!Bu 3. parti bir yazılımdır yani resmi olduğundan emin değilim ama sonuçta virüs olarak tespit edilmektedir ben kullanıyorum bir virüs içermemektedir!

Link: http://www.mediafire.com/file/3kh1pxqqh98b86n/BitCrypter.rar/file
eline sağlık kanka

131,779Konular
3,271,265Mesajlar
316,157Kullanıcılar
Üst Alt