CLON API BET ARANIYOR / API Olan Kelime ismi Paylaşın /

Konu Özeti

Clon API Bet için ortak aranıyor. Kurulum ve tüm masraflar ilan sahibine ait olacak, finansı karşı taraf tutacak. Daha önce benzer bir anlaşmada güven sorunu yaşandığı için, yüksek meblağlar görünce ayrılmayacak, güvenilir ve işini düzgün yapacak bir ortak isteniyor. Amaç birlikte kazanç sağlamak.

Clon API Bet aranıyor
kurulum vs bana aıt butun masraflar sadece fınansı tutacak guven için. gerı ( hersey bana aıt / call canter / voip / ) 200k / 300k görünce gitmiycek adam gibi iş yapacak biri lazım bana.
bunları soylememdeki sebep daha onceden bır arkadas 1.000 dolarlık clone apı verdı anlasma yaptık odeme yapmadım fınansı sen tut dedım paranı cıkarana kadar adam 270k ıcın gururunu onurunu sattı
ortak iş yapacak arkadaşlar buyursun gelsin ekmek yiyelim beraber.
herkese bol kazanclar.

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Clon API Bet aranıyor
kurulum vs bana aıt butun masraflar sadece fınansı tutacak guven için. gerı ( hersey bana aıt / call canter / voip / ) 200k / 300k görünce gitmiycek adam gibi iş yapacak biri lazım bana.
bunları soylememdeki sebep daha onceden bır arkadas 1.000 dolarlık clone apı verdı anlasma yaptık odeme yapmadım fınansı sen tut dedım paranı cıkarana kadar adam 270k ıcın gururunu onurunu sattı
ortak iş yapacak arkadaşlar buyursun gelsin ekmek yiyelim beraber.
herkese bol kazanclar.
tg iletir misin hocam

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.
133,661Konular
3,288,193Mesajlar
324,328Kullanıcılar
toxicc092Son Üye
Üst Alt