Satım Tüm sitelerin Phishingi olur siz yeterki isteyin.

Konu Özeti

Kendi geliştirdiği phishing scrap yazılımıyla istenilen herhangi bir sitenin 24 saat içinde kopyalanıp köprü çalıştırılarak yönetim paneliyle teslim edildiği bir hizmet duyuruluyor. Ödemeler yalnızca kripto para ve escrow yöntemiyle kabul ediliyor, havale kesinlikle kullanılmıyor. İletişim için Telegram üzerinden bilgi alınabileceği belirtiliyor.

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Kendi geliştirdiğim muazzam şekilde bridge çalıştıran phishing scrap yazılımımın verdiği hizmetleri artık insanların da faydalanacağı şekilde yayına açıyorum.
Hangi siteyi isterseniz isteyin 24 saat içerisinde scrap edip köprü çalıştırıp sorunsuz kullanacağınız yönetim paneli ile teslim ediyorum.
Satın alımları sadece güvenli kaynaklardan escrow olarak yapmaktayım.
Telegramdan iletişime geçip bilgi istediğiniz zaman alabilirsiniz.
Havale vb kesinlikle ama kesinlikle çalışmıyorum teklif etmeyin. Sadece kripto işlem yapıyorum. Lafı uzatmanın anlamı yok. Eğer sağlam bir phishing sistem istiyorsanız ihtiyacınız olan şey bir adet ben.

Herkese iyi forumlar dilerim tekrardan...

Telegram

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

bedavaya olurmu :D
bidahaki ay atayım sana para çee

Bir daha ay kazanmayı hedeflediğin Phishing projende allah yar ve yardımcın olsun dostum :D

images

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Kendi geliştirdiğim muazzam şekilde bridge çalıştıran phishing scrap yazılımımın verdiği hizmetleri artık insanların da faydalanacağı şekilde yayına açıyorum.
Hangi siteyi isterseniz isteyin 24 saat içerisinde scrap edip köprü çalıştırıp sorunsuz kullanacağınız yönetim paneli ile teslim ediyorum.
Satın alımları sadece güvenli kaynaklardan escrow olarak yapmaktayım.
Telegramdan iletişime geçip bilgi istediğiniz zaman alabilirsiniz.
Havale vb kesinlikle ama kesinlikle çalışmıyorum teklif etmeyin. Sadece kripto işlem yapıyorum. Lafı uzatmanın anlamı yok. Eğer sağlam bir phishing sistem istiyorsanız ihtiyacınız olan şey bir adet ben.

Herkese iyi forumlar dilerim tekrardan...

Telegram
Jj

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.
133,661Konular
3,288,241Mesajlar
324,332Kullanıcılar
zentraxSon Üye
Üst Alt