İnternetten Para Kazanma

Rating - 0%
Ba
KONUYU GÖREBİLMEK İÇİN LİKE VE YORUM ATMALISINIZ !

[Gizli içerik]
ParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparaparaParaparaparapara

Rating - 0%
daha çok method var bende öyle ikinci konuyu paylaştığımda görürsün :d
fazla aktif degilim goremeyebilirim ama abaza tokatlama işini bende yaptim geçen yil sanal sex foto video karsiliginda 2 ayda 1890 tl kaazandim paylaştık kızlarla hepsi birakti engellediler bide aq

Fraud 

AFK
Rating - 100%
kız var ıstıyorsan gırelım abazaya
kanka çok zaman alıyor bu 1
kız bende de var ırıspu çok yani bu 2
kanka en son yapacağım işlereden biri abaza avlama artık . Çünkü sanala yeni girdiğim zamanlar denemiştim hani bilindik bir şeydi. Bende çok şey bilmediğim için denemiştim o zamanlar. Daha bir sürü methodum var onları yaparım yani :)

Rating - 0%
kanka çok zaman alıyor bu 1
kız bende de var çok yani ırıspı bu 2
kanka en son yapacağım işlereden biri abaza avlama artık . Çünkü sanala yeni girdiğim zamanlar denemiştim hani bilindik bir şeydi. Bende çok şey bilmediğim için denemiştim o zamanlar. Daha bir sürü methodum var onları yaparım yani :)
tamam reis hesap vuruyorum 200-300k vurcaksan yanıma alayım senı vuralım kafana gore.

Fraud 

AFK
Rating - 100%
tamam reis hesap vuruyorum 200-300k vurcaksan yanıma alayım senı vuralım kafana gore.
konuda da belirttiğim gibi phishingden insta hemckten anlamıyorum :D @Gençtürk sağolsun yanına almıştı da sadece mail topluyordum yani bi oto mail toplayıcı filan kodlamam lazım onu da yaparım. Telegram insta vs. var mı yaz pm den olur da yapalım dersem yazayım sana yapalım bir şeyler sana da uygunsa ama şu an için düşünmüyorum dediğim gibi. Yazarsam sana öğretirsin bana işi ona da gireriz :d

131,526Konular
3,268,990Mesajlar
315,343Kullanıcılar
abisi123Son Üye
Üst Alt