Yaşlı Kurtlar Sizi

Selam olsun tüm yaşlı kurtlara :) imt'yi gördüm öyle bir konu açayım dedim mec en son bakıma aldığında 2014'den 2015'in sonunda açmıştı yine öyle birşey olur büyük ihtimalle...

Selam olsun tüm yaşlı kurtlara :)

imt'yi gördüm öyle bir konu açayım dedim mec en son bakıma aldığında 2014'den 2015'in sonunda açmıştı yine öyle birşey olur büyük ihtimalle :))

ne olacak bu mec'in hali geldi 38 yaşına tüyler beyazladı hala uğraşıyor ama taktir etmek gerekiyor hiçbirkimse bu kadar çaba göstermedi yıllardır karşılıksız olarak bizlerle forumla uğraşıyor yeri geldiğinde para harcıyor ki ben çok şahit oldum kendisine o yüzden mec'e herkes teşekkür etsin alkışlayalım lütfen.

çok site geldi geçti hackturkiye açtı çok tuttu popüler oldu geçti gitti bunun gibi birçok site birçok insanlar gördük hepsi 1-2 sene ayırdı sıkıldı gitti şimdi genel olarak baktığımda burdada eskilerden 6-7 kişi var hala dimdik ayaktalar helal olsun sizede

bu arada herkesi göremedim en az 3 senedir üstünde olanlar bir konuya yorum yapsın bakalım kimmiş onlar :)

sonuç olarak tekrar ceme bir teşekkür edip ayakta alkışlayınız lütfen. bu arada @x-Soldier kimdir bilmiyorum ben :))

@Mectruy

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
hahah neco hoşgeldin siteyi bakıma soktuk baya değişim geçirecek hemde bir mola oalcak , ama iyiki spyı açmışız bak burada takılabiliyoruz en azından :) sende uğra burlara baya boşladın herşeyi sivil adam oldun çıktın başımıza

hahah neco hoşgeldin siteyi bakıma soktuk baya değişim geçirecek hemde bir mola oalcak , ama iyiki spyı açmışız bak burada takılabiliyoruz en azından :) sende uğra burlara baya boşladın herşeyi sivil adam oldun çıktın başımıza
:) sen bence mola değil yıllık izine emekliye ayrın senin prim doldu taştı :) pm attım bak bi nasıl özel mesaj atılıyor burdaa :)

cem a*bi yazdığın için sansürlüyor büyük ihtimalle mec ismi ifşa olmasın diye yasaklı kelimeler içine almıştır :))

bu arada cem 2 tane siteyle uğraşmaktan yoruldu 5 ay önceden planlayıp spyhackerzi ayağı kaldırdır 5 ay sonra imt'yi bakıma alıp tüm üyeleri spy'a çekmeye çalışıyor tek siteden devam etmek için çok tehlikeli adamdır kendisi :))

bu arada cem 2 tane siteyle uğraşmaktan yoruldu 5 ay önceden planlayıp spyhackerzi ayağı kaldırdır 5 ay sonra imt'yi bakıma alıp tüm üyeleri spy'a çekmeye çalışıyor tek siteden devam etmek için çok tehlikeli adamdır kendisi :))
Yok abi Ben hep şuna güvenirim senden yasca buyuk birisine saygılı Davranırsam o herkeze kotuluk yapsa bile yada kızsa bile sana kızmaz Bn hiç birisinin bana oyle cıddı kızdıgını gormedim bir çok abide sever beni

hatta spyhackerze o kadar kafayı takmış durumdaki portal tasarımı yapıyorlar şuanda :) @x-Soldier sende biliyorsunki böyle olduğunu ben ileri görüşlü bir insanımdır mı desem veya 7 senede mec'i iyimi tanıdım desem :)) internetten tanıştığı için hiçbirkimseyi umursamaz ve güvenmez acun ılıcalı gibi rekabet peşindedir bir sitede kavga çıkartır üyeleri banlatır 1 ay sonra gelir alır ve siteyi canlandırır :)) rütbe verip konu açtırır :)

Baktım açmamışsınız, şaşırdım. Dedim bana denk gelmiş sevindim.. Bu konuyu açmadan önce de telefonda konuşmuştuk.. :D

131,985Konular
3,273,586Mesajlar
316,705Kullanıcılar
Sıfır 1111Son Üye
Üst Alt