5 arkadaşa ihtiyacımız var

Deleted member 37446

Başlıkta da okuduğunuz gibi 5 arkadaşa ihtiyacımız var. Bizlerin seçtiği kategoride içerikler paylaşabilecek 5 kişi. Genellikle combolist ve warez içerikler paylaşıcak...

Başlıkta da okuduğunuz gibi 5 arkadaşa ihtiyacımız var.
Bizlerin seçtiği kategoride içerikler paylaşabilecek 5 kişi.
Genellikle combolist ve warez içerikler paylaşıcak arkadaşlar gerekli.
Yapabilecek olan arkadaşlar çok hızlı bi şekilde rank atlayacaktır.
Eğer adını yazdırıp sonra çalışmayan adam olursa, üzerinde bulunan rankı da alınacaktır.
Şimdi bidaha soruyorum gönüllü var mı ? yoksa @WyX adlı üyeyi köle gibi çalıştırayım mı ?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
evet beyler Gezginler için çok iyi bir rank atlama yöntemi yoksa wyx çalışmayacakmış çünkü içerik bulamazmış o

yapmak çok isterdim fakat zamanım olmadığı için yapamam konuları bile zor zaman bulup yazıyorum ama katılacak arkadaşlara başarılar kolay gelsin :)
edit: böyle dedim de paylaşırım diyenlerden daha çok combo list paylaşıyorum çee

Son düzenleme:
@WyX eğer yarına kadar bu işi kabul eden en az 5 kişi çıkmazsa ve sende çalışmayı kabul etmezsen sınırsız banlamayan en adi orospu çocuğu o kadar diyorum sana.

Başlıkta da okuduğunuz gibi 5 arkadaşa ihtiyacımız var.
Bizlerin seçtiği kategoride içerikler paylaşabilecek 5 kişi.
Genellikle combolist ve warez içerikler paylaşıcak arkadaşlar gerekli.
Yapabilecek olan arkadaşlar çok hızlı bi şekilde rank atlayacaktır.
Eğer adını yazdırıp sonra çalışmayan adam olursa, üzerinde bulunan rankı da alınacaktır.
Şimdi bidaha soruyorum gönüllü var mı ? yoksa @WyX adlı üyeyi köle gibi çalıştırayım mı ?
Bana ogretirseniz ben yaparım hocam

tamam seninle birlikte 2 oldu fakat paylaşım yapmazsan rankının düşüceğini hatırlatırım yinede katılmak istiyor musun
images

131,932Konular
3,272,785Mesajlar
316,588Kullanıcılar
spayhackirSon Üye
Üst Alt