Şikayetler Ve Öneriler

Bu konudan sonra başıma ne gelir, banlanır mıyım bilemiyorum ama başlamadan önce belirtmem gerekirse apaçık bir şekilde konuşacağım. Herkes üzerine alınabilir. Çünkü yapacağım...

Bu konudan sonra başıma ne gelir, banlanır mıyım bilemiyorum ama başlamadan önce belirtmem gerekirse apaçık bir şekilde konuşacağım. Herkes üzerine alınabilir. Çünkü yapacağım şikayetler ve öneriler herkesi kapsayacak.

1- Gereksiz Konular

SORUN: Evet, son zamanlarda çözüm önerileri aranan bir durum. Henüz çözülebildiğini düşünmüuorum çünkü dün "BAKİR MİSİN?" başlıklı bir konu açıldığını gördüm. Kategori var adam istediğini açar diyeceksiniz. Fakat o kategoriler bu tarz gereksiz bomboş konular açılsın diye açılmadı. Forumda sırf rank almak için eli cinsel organından çıkmayan insanlardan like kasmak için açılıyor bu konular. Hacking forumuyuz ve bir üye olarak bizzat bu durumdan rahatsızım.

Çözüm: Kesinlikle bu tarz konular incelenmeli ve açanlara sert bir uyarı yapılmalı. Belirlenen kategorilere haftalık veya aylık sınırlama getirilebilir. Haftada 1 veya ayda 3 kez tarzında. Ayrıca emin olun bu şekilde aktiflik azalacak olsa bile kalite artacaktır.

2- Yavaş Müdahale

Sorun: Bu konu hakkında aslında direkt olarak eleştiri yapmam doğru olmaz. O anlık yöneticiler başka bir işle meşgul olabilirler. Fakat genel olarak gördüğüm reportlara çok geç dönüş yapılmakta. Tartışma çıkartan, yasak konular açan üyeleri reportluyoruz ve birkaç saat sonra çözüme ulaşıyor. Bununla ilgili bir düzenleme yapılabilir.

3- Alıntı Konular

Sorun: Yine sırf hızlı rank kasmak isteyen arkadaşların uyguladığı bir yöntem. Açılan konuların çoğu görselinden noktasına kadar tamamen alıntı. Adam giriyor bir siteye, kopyalıyor yazıları, çat çat konu açıyor. Sonra benim beğenim ondan bundan fazla o niye şöyle bu niye şöyle. Açıkça belirteyim, alıntı konuların seoyu düşürmekten ve konu kirliliği yaratmaktan başka bir işe yaradığı yok. Aynı konunun 2-3 kez açıldığını gördüm. Farklı sitelerde bu konuyu bilen, özgün bir şekilde hazırlayan insanlar varken yeni gelecek üyeler neden bizi tercih etsin?

Çözüm: Tamamen yasaklanması aktifliği düşürecektir hatta birçok kişi rank kasamayacağından dolayı forumu bile bırakacaktır. Fakat 1. eleştirimde de dediğim gibi bu konuyla ilgili de sınırlandırılma getirebilir. Ayda 3 alıntı konu gibi. Eğer bu tarz bir sınırlandırma getirilmezse tamamen alıntı yapmak yasaklanabilir. Bu şekilde de aktiflik azalacak olsa bile kalite artacaktır.

4- Sosyal Medya

Bu konuyla ilgili bir adım atmıştık aslında. Faydasını da görüyorduk. İnstagram hesabımızda yaptığımız ilk paylaşım hakkında insanlar tg grubuna gelerek sorular sormuş, yardım istemişti. Bu konuda çok eksik kaldığımızı ve yeni düzenlemeler yapılması gerektiğini düşünmekteyim.

5- Etkinlikler-Oyunlar

Forumun aktifliğini zirveye çıkartacak başlık bence budur. Yavaş yavaşta çalışmaların yapıldığını görmekteyim. Sadece belirtmem gerekir ki daha düzenli ve sık yapılması gerektiğini düşünmekteyim.

6- Discord Müzik

Daha önce forum chatte radyo önerisi vermiştik. Buna alternatif olarak discord grubu oluşturulup müzik botu eklenebilir. Dc'de sohbet kapatılır ve edilecek sohbet, müzik önerileri forum chatten alınır. Belirlenen kişiler de dcdeki müziklerle ilgilenir. Yine aktifliğin artmasına büyük ölçüde sebep olacaktır.

Yaptığım önerilerde kimseye alenen bir şey söylemek niyetinde değilim. Bu öneriler yapılamayacak öneriler değil. Forumu daha düzenli, güzel ve aktif hale getirecektir. Ve sizlerden tek ricam değerlendirelim demek yerine açık bir şekilde olup olmayacağını ve sebeplerini belirtmenizdir. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

2. maddeye katılamıyorum sevgili Trophia. Adminlerin de hayatlarının sadece sanaldan ibaret olmadığını belirtmeliyim. Reportları her dakika kontrol etme ihtimalimiz zaten yok. Kaldı ki çok fazla report alıyoruz ve tek tek ilgi gösterildiği için geri dönüşün yavaş olması muhtemel. Yine de öneriler için teşekkür ederiz.

2. maddeye katılamıyorum sevgili Trophia. Adminlerin de hayatlarının sadece sanaldan ibaret olmadığını belirtmeliyim. Reportları her dakika kontrol etme ihtimalimiz zaten yok. Kaldı ki çok fazla report alıyoruz ve tek tek ilgi gösterildiği için geri dönüşün yavaş olması muhtemel. Yine de öneriler için teşekkür ederiz.
Evet, buna katıldığımı ve bu şekilde düşündüğümü de zaten belirttim. Ben teşekkür ederim :)

Bunun sebebi forumda moderatör yok büyük bölümlerin(kategorilerin)moderatörleri olmalı 3 yıldır forumdayım hiç moderatör görmedim

Bunun sebebi forumda moderatör yok büyük bölümlerin moderatörleri olmalı 3 yıldır forumdayım hiç moderatör görmedim
aynen kategori möderatörleri olmalı , her bölüme ayrı ayrı bakan möderatörler olmalı , onların üzerinde süpermöderatörler olmalı , site büyüyor o yüzden forumda da değşikliklere gidilmeli , askeri rütbe tarzı bir şey gele bilir

aynen kategori möderatörleri olmalı , her bölüme ayrı ayrı bakan möderatörler olmalı , onların üzerinde süpermöderatörler olmalı , site büyüyor o yüzden forumda da değşikliklere gidilmeli , askeri rütbe tarzı bir şey gele bilir
Zaten rütbe sistemine göre galiba Legendin üstünde var legend arkadaşlardan 3-4 tane moderatör alımı yapılmalı

bu dediğim insanlar legen ve masterlerden seçile bilir

Diğerlerine katılmama sebebinizi de öğrenmek isterim çee

behlul-un-bihterle-kacmama-konusunda-hakliligi_1703971_m.jpg

1- Gereksiz konular derken burasının bir forum olduğunu unutmamalıyız, insanlar sürekli hack hack hack diyerek bunaltılmamalı, hayatta başka mevzularda var ve herkes bazende olsa kafasının dağılmasını ve eğlenebilmeyi istiyor. Bu hakkı onlardan esirgeyemeyiz.

2- Yavaş müdahale ? türkiyenin en büyük forumları arasındayız ve birçok forumu gözlemledim bizim kadar hızlı müdahale eden biyer gerçekten ben görmedim, resmen gerçek hayatımızdan feragat ederek burada sorunlar ile uğraşıyoruz, evet 3-4 saat gecikebiliyor müdahaleler çoğu kez.. ama gün içinde çözüyoruz.

3- Alıntı konular açılıyor , gezgin üyeler bunu yapıyor, çünkü adamın bilgi birikimi 0 hatta -0 zaten ellerinden birçok imkanı aldık ! garibanlar ne yapsın ? NUDESİNİ 'mi atsın foruma like kasmak için.

6- Telegram gurubunu biz niye kapattık ? aktifliğimizi boş yere orada heba etmemek için ? neden Telegram adlı uygulama kitlemizden primlensin ? aha chat kutusu maşallah telegramdan pek az bir farkı var okadar, telegram gurubunu hatırla, nasılda yoz bir ortam oluşmuştu ? takip bile edilemeyecek şekilde... Forumda bu mümkünmü ? tabiki hayır. Ama online müzik olayını yakında forum içinde çözeceğimize emin olabilirsin.​

behlul-un-bihterle-kacmama-konusunda-hakliligi_1703971_m.jpg

1- Gereksiz konular derken burasının bir forum olduğunu unutmamalıyız, insanlar sürekli hack hack hack diyerek bunaltılmamalı, hayatta başka mevzularda var ve herkes bazende olsa kafasının dağılmasını ve eğlenebilmeyi istiyor. Bu hakkı onlardan esirgeyemeyiz.

2- Yavaş müdahale ? türkiyenin en büyük forumları arasındayız ve birçok forumu gözlemledim bizim kadar hızlı müdahale eden biyer gerçekten ben görmedim, resmen gerçek hayatımızdan feragat ederek burada sorunlar ile uğraşıyoruz, evet 3-4 saat gecikebiliyor müdahaleler çoğu kez.. ama gün içinde çözüyoruz.

3- Alıntı konular açılıyor , gezgin üyeler bunu yapıyor, çünkü adamın bilgi birikimi 0 hatta -0 zaten ellerinden birçok imkanı aldık ! garibanlar ne yapsın ? NUDESİNİ 'mi atsın foruma like kasmak için.

6- Telegram gurubunu biz niye kapattık ? aktifliğimizi boş yere orada heba etmemek için ? neden Telegram adlı uygulama kitlemizden primlensin ? aha chat kutusu maşallah telegramdan pek az bir farkı var okadar, telegram gurubunu hatırla, nasılda yoz bir ortam oluşmuştu ? takip bile edilemeyecek şekilde... Forumda bu mümkünmü ? tabiki hayır. Ama online müzik olayını yakında forum içinde çözeceğimize emin olabilirsin.​
Hocam Odnaklassnik denen sosyal medya var oradakı gibi müzik uygulmaası eklene bilir , kenardan kontrol edile bilen ve göze fazla batmayan

131,667Konular
3,270,221Mesajlar
315,720Kullanıcılar
PehloloSon Üye
Üst Alt