VDS SUNUCU ?

Beyler Vds Sunucu Sizce tr lokasyonlumu almalııym yoksa yabancı lokasyonmu bide önerdiğiniz firma varmı varsa söylerseniz sevinirim özellikle üst yöneticiler bu konuma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Vds Sunucu Sizce tr lokasyonlumu almalııym yoksa yabancı lokasyonmu

bide önerdiğiniz firma varmı varsa söylerseniz sevinirim özellikle üst yöneticiler bu konuma yardım ederse

Yardımlarınızı Bekliyorum

VDS Sunucu 'da Kurulum Yapacağın Şey 'e Bağlı Derim. Eğer Hack Üzerine İse Yabancı Firma Tavsiyesi Ederim.
Alt Yapıları Sağlam Olması Yanı Sıra Yurt Dışı 'nda İnternet Hızları Bizden Daha Fazla.

VDS Sunucu 'da Kurulum Yapacağın Şey 'e Bağlı Derim. Eğer Hack Üzerine İse Yabancı Firma Tavsiyesi Ederim.
Alt Yapıları Sağlam Olması Yanı Sıra Yurt Dışı 'nda İnternet Hızları Bizden Daha Fazla.

Hocam Elbette Hack Yapıcam Fakat 1 aydır bulamadım :( en son cağreyi buraya konu açmakla buldum bana bir firma önerirmisin rica etsem

Kardeşim Ben Ücretsiz Olarak Geçici Kullandım Genel 'de Bu Yüzden Şu Firma Dersem Yalan Olur.
Bu Yüzden Diğer VDS Kullanan Arkadaşların Fikirlerini Bekleyelim. Zaten Pahalı Bir Hobi Olcak Paran Boşa Gitmesin..

İyi Çalışmalar Dilerim.

Sırf Hack İçin Yapıcam Yoksa bende almam benim netim aşırı derecede kötü o yüzden alıyorum tr lokasyonlara baktım hack yapmak yasak :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,712Konular
3,270,536Mesajlar
315,971Kullanıcılar
Emircann13Son Üye
Üst Alt