Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabala Whatshapp Numara basınca ban yiyorum Veriyi siliyorum tekrar deniyorum yeniden ban yiyorum Farklı Whatshapp Surumlerini kullaniyorum modlanmiş ban yiyorum lutfen...
Merhabala Whatshapp Numara basınca ban yiyorum Veriyi siliyorum tekrar deniyorum yeniden ban yiyorum Farklı Whatshapp Surumlerini kullaniyorum modlanmiş ban yiyorum lutfen yardimci olurmusunuz vpn ile deniyorum ban yiyorum numara basmak 1 2 tane gonderiyorum numara banlaliyor hemen
Merhabala Whatshapp Numara basınca ban yiyorum Veriyi siliyorum tekrar deniyorum yeniden ban yiyorum Farklı Whatshapp Surumlerini kullaniyorum modlanmiş ban yiyorum lutfen yardimci olurmusunuz vpn ile deniyorum ban yiyorum numara basmak 1 2 tane gonderiyorum numara banlaliyor hemen
konu yanlış kategoride açılmış bir daha ki sefere yardıma ihtiyaç duyduğun zaman konu açarken yardım kategorisine açarsan daha uygun olur,whatsapp kısmına gelirsek yanlış basmış olabilirsin, özellikle +1 numaralar banlanıyor genellikle.
konu yanlış kategoride açılmış bir daha ki sefere yardıma ihtiyaç duyduğun zaman konu açarken yardım kategorisine açarsan daha uygun olur,whatsapp kısmına gelirsek yanlış basmış olabilirsin, özellikle +1 numaralar banlanıyor genellikle.
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.