Phpmyadmin urlsini nasıl bulurum

Merhabalar elimde birçok wp sitenin config dosyası var yani phpmyadmin şifreleri elimde ama phpmyadmin in nerde olduğunu bulamıyorum. Bunu bulmanın bir yolu yokmudur acaba...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar elimde birçok wp sitenin config dosyası var yani phpmyadmin şifreleri elimde ama phpmyadmin in nerde olduğunu bulamıyorum. Bunu bulmanın bir yolu yokmudur acaba? İnternette arattım ama bu konu hakkında hiç bir şey yazılmamış.

Şimdiden teşekkürler.

Configini bulduğun siteler cpanel kullanıyorsa phpmyadmine erişmen mümkün değildir , ancak nasıl phpmyadmin olur bir sitenin uzantısında ? o site herhangi bir ücretli kontrol paneli kullanmıyorsa mesala cpanel,plesk,direct admin , gibi ! o vakit o sitede phpmyadmin bulursun hemde şöyle site.com/phpmyadmin/ şeklinde :) site.com/mysql şeklinde.

sitelerde kontrol paneli olup olmadığını anlamak için sonlarına vereceğim port numaralarını yazarak dene , eğer hiçbir login giriş ekranı gelmiyorsa o sitenin kontrol paneli yoktur büyük ihyimal
site.com:2082
site.com:2222
site.com:8443

Tam özellikli veritabanı yönetim aracıdır adminer diye hitap ettiğimiz dosya

Aynen mectruy arkadaşımızın dediği gibi. Bir açıktan faydalanarak wp-config.php leri ele geçirdim ama onlar bana bakıyor ben onlara :)

Anladım. Cpanel ve plesk kullanan sitelerde phpmyadminin yerini bulma şansın yok diyorsunuz yani.
site.com:2082
site.com:2222
site.com:8443

site.com:2030

Bunları deneyeceğiz sadece

Öncellikle sitenin uzaktan baglantisi varsa baglanip görebilirsin eğer yoksa sunucuda shelin varsa adminer yükle bütün tablolari görüp degiştirebilirsin.Bu arada başka sunucuya adminer atip bir başka sitenin phpmyadmin bilgilerini göremessin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,715Konular
3,270,559Mesajlar
315,975Kullanıcılar
elliot.rarSon Üye
Üst Alt