Whatsapp kişilerin yazışmalarını görüntüleme programı.

Sa beyler uzun zamandır yazılım la ugraşıyorum whatsapp bir açıgını bulup bi program yapabilmek için götümü yırttım öncelikle yazılım yapabildikleri • Biriyle Sesli Veya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa beyler uzun zamandır yazılım la ugraşıyorum whatsapp bir açıgını bulup bi program yapabilmek için götümü yırttım öncelikle yazılım yapabildikleri

• Biriyle Sesli Veya Yazıştıgında Bildirim Olarak size bildirir.
• Key ile istediginiz kişinin yazmışlarına erişebilirsiniz.
• Tüm mesajları silinen ve gecmişteki konuşmları geri getirebilirsiniz.

Şimdi gel gelelim programın kurulumuna ilk öncelikle whatsappı telefonumuza yüklüyor ardından ben kodlamış programı yükleyip kuruyorsunuz ardından program whatsappa entegre olacaktır. Kişi bul kısmından kurbanınızın profil redmine tıklayın sag üste ayarlar işareti olacaktır ordan. bilgilere eriş le girebilirsiniz tabi mesajları okuyabilirsiniz. ilk 5 kişiye key vericem 1 aylık hızlı olan kazanır.

Program Linki.

[Edited]

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
:D İndirmeyin beyler çomar virüs yayıyor RAPOR EDİN BANLANSIN amınakodumun aveli hack formuna trojan yaymaya çalışmak ne amına kodumun özürlüsü seni :D

Sa beyler uzun zamandır yazılım la ugraşıyorum whatsapp bir açıgını bulup bi program yapabilmek için götümü yırttım öncelikle yazılım yapabildikleri

• Biriyle Sesli Veya Yazıştıgında Bildirim Olarak size bildirir.
• Key ile istediginiz kişinin yazmışlarına erişebilirsiniz.
• Tüm mesajları silinen ve gecmişteki konuşmları geri getirebilirsiniz.

Şimdi gel gelelim programın kurulumuna ilk öncelikle whatsappı telefonumuza yüklüyor ardından ben kodlamış programı yükleyip kuruyorsunuz ardından program whatsappa entegre olacaktır. Kişi bul kısmından kurbanınızın profil redmine tıklayın sag üste ayarlar işareti olacaktır ordan. bilgilere eriş le girebilirsiniz tabi mesajları okuyabilirsiniz. ilk 5 kişiye key vericem 1 aylık hızlı olan kazanır.

Program Linki.

Report.

nediyon lan köylü virus yapıyor ne cahil lamer daha program dili ne bilmiyorsun ezik git ddos at sen oraya buraya aptal türk seni
Kes senin ananı götünden sikerim program dili ne bilmiyorsun diyor amına kodumun özürlüsü seni aptal ororpu evladı sen kumda bokunla oynarken ben c# ve c++ la daşşak geçiyordum ananı sikerim senin akıllı ol amına kodumun lameri seni whatsapp açığı bulmuş ta bilmem neymiş te he amına kodumun evladı bu işlere milyon dolarlar yatıran şirketler bi sik yapamıyor sen akıllısın amına kodumun gööten bacağı seni siktir git şu forumdan daha fazla ananı sikmeden aptal türk diyor bide bunu TÜRKÇE konuşarak söylüyor senin olmayan beynini sikeyim yeryüzündeki bütün TÜRK ler ananı götünden siksins enin amına kodumun yamuk kafalı orospu evladı seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,931Konular
3,272,773Mesajlar
316,585Kullanıcılar
ekozirveSon Üye
Üst Alt