20-30 dakika da yansirbcvc de kazançlar artıyor ama yansımıyor sonradan mı güncellenecek ?
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
20-30 dakika da yansirbcvc de kazançlar artıyor ama yansımıyor sonradan mı güncellenecek ?
eyvallah20-30 dakika da yansir
Onemi yok dostumeyvallah
yardımcı olduysam ne mutlu banaSen Varya adamın dibisin dibi harbiden çalıştı ulannnnnnn gelsin paraallalrr ayarları nasıl yapıcam ?10 tıklanma geldi bile
SAOL HOCAMyardımcı olduysam ne mutlu bana
Buradan izleyerek yapabilirsin
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Sen Varya adamın dibisin dibi harbiden çalıştı ulannnnnnn gelsin paraallalrr ayarları nasıl yapıcam ?10 tıklanma geldi bile
Güzel gelmeye başlıyor da, fixlenmez dimi hocam bu yöntem. Baya iyiymiş çünkü![]()
Sanal sunucu yok ise yeni kullanici oluştur veya misafir kullanici olustursanal sunucu yok :/
Onemli değileyw kral çalışıyor teşekkürler
Hocam mobil android'den girilse herhangi bi farklilik veya sorun olurmuMerhabalar Herkese Botu 2 haftadır kullanıyorum yaklaşık olarak 2 sene once tekrar kullandığımda ban yemiştim tekrar baktığımda daha doğrusal daha dikkatli kullandığımda ban yemediğini ve bc.vc olsun adfly olsun yakalamadığını keşfettım.
24 saatlık bir kullanışta yani aktif bıraktığımda 10 $ bir para getirdiğini soyleyebilirim.
Program biraz yavaş çalışıyor bu tr veya tüm dünya genelinde ki aktif kullanıcı sayısının az olmasından sebepli neyse lafı fazla uzatmadan
linki ve videoyu paylaşayım.
+Traffic Sipirit İNDİR
ÖDEME KANITI
Program ayarları ; TIKLA
Ayarları düzgün yaptığınız sürece ban yemeyeceksiniz ödemeleriniz aksamadan yatıcaktır.
İyi günler iyi forumlar.
Birde ne kadar çok kullanıcı olur ise o kadar hızlı. İyi Akşamlar
Tam tersi daha iyi android veya apple yap ban riski daha az olurHocam mobil android'den girilse herhangi bi farklilik veya sorun olurmu
Kanka bendd geliyor1 saatir açık yükselmiyor neden olabilir
bana yardım edebileceğin biyer varmı nedense gelmiyor discord veya benzeri biyerKanka bendd geliyor
Hocam video da ki gibi yapın ayarlari 3000 verinbana yardım edebileceğin biyer varmı nedense gelmiyor discord veya benzeri biyer
bu proğram daha öncedende youtubeda görmüştümBeyler aşırı yoğunluk sebebi ile sunucular aşiri yavaşladı tık saymiyor derecede azbakalim yapimcilar nasil bir süreç izleyecek
Kac tik aldinHocam endişeniz varsa, sanal sunucunuzda kullanmanızı öneririm. Ben de öyle yaptım, güzel çalışıyor şu anlık![]()
Kac tik aldin