Fan Hesapları Closed |BARAN(DEZY)

ŞUAN TAKLİT ATILMIYOR COVİD19 FELAN BİLMEM NE DİYEN ARKADAŞLAR İÇİN PAYLAŞILMIŞTIR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_2020-05-17-16-18-41-79.png

ŞUAN TAKLİT ATILMIYOR COVİD19 FELAN BİLMEM NE DİYEN ARKADAŞLAR İÇİN PAYLAŞILMIŞTIR!

Ekli dosyalar

• IMG_20200517_154418.jpg
    IMG_20200517_154418.jpg
    180.7 KB · Görüntüleme: 6
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
salak işte bide kendi de kapatmamış amq gitmiş tikli taklit eden birin şikayyet etmiş kapanmış çoluk çocuk bunlar
kanka kendi kapatsa bile çevremde çok görüyorum insta hikayeye atıyorlar kapandı ss ini bide üstüne nick yazıyorlar çıldırıyorum amk yaptıkları tek şey taklit yaw pp bio değişip vuruyorsun bu mu icraat :D

aynen sosyal medyacı denmez daha doğrusu fazla uğraşmıycam bende banlanmak istemiyorum zaten chat banım var kolay gelsin kardsm fan hesapları kapatmaya devam et

ve senin gibi 14k hesapl kendini kahraman sananlar
Bu ortamı siklemedigimden 14k dayım ve ara sıra giriyorum oda mizah postlarına baktıgım icin :) beni bilen bilir babanın yıllık maaşını 2 haftada çıkardık kahpe evladı seni, sizin ortam dediginiz benim için sümüklülerin olustugu boş beleş takılan tipler.

Bu ortamı siklemedigimden 14k dayım ve ara sıra giriyorum oda mizah postlarına baktıgım icin :) beni bilen bilir babanın yıllık maaşını 2 haftada çıkardık kahpe evladı seni, sizin ortam dediginiz benim için sümüklülerin olustugu boş beleş takılan tipler.
altına bu işlerden s60 çeken adamla konuşuyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,935Konular
3,272,807Mesajlar
316,590Kullanıcılar
shotlordDSon Üye
Üst Alt