Ekli dosyalar
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ŞUAN TAKLİT ATILMIYOR COVİD19 FELAN BİLMEM NE DİYEN ARKADAŞLAR İÇİN PAYLAŞILMIŞTIR!
nereye gülücem ASLŞKFJASŞDLKFJAŞSLDKFEkli dosyayı görüntüle 3833
ŞUAN TAKLİT ATILMIYOR COVİD19 FELAN BİLMEM NE DİYEN ARKADAŞLAR İÇİN PAYLAŞILMIŞTIR!
Aynaya Bak Ve Gülnereye gülücem ASLŞKFJASŞDLKFJAŞSLDKF
11 yaşında falanmısın WJQRŞLKASDJŞFASDLŞKNMDAynaya Bak Ve Gül
Ben Valideye Kaydığımda Daha Sen Ortada Yoktun Canım Benim Sayemde Üredin11 yaşında falanmısın WJQRŞLKASDJŞFASDLŞKNMD
salak işte bide kendi de kapatmamış amq gitmiş tikli taklit eden birin şikayyet etmiş kapanmış çoluk çocuk bunlarHesap kapatmak icraat değildir anlamadınız gitti![]()

ver hesabınısalak işte bide kendi de kapatmamış amq gitmiş tikli taklit eden birin şikayyet etmiş kapanmış çoluk çocuk bunlar
Takip etmesini biliyorsun pezo memetSosyal medya böyle bi yer işte arkadaşlar, bunlardan çok var![]()
kanka kendi kapatsa bile çevremde çok görüyorum insta hikayeye atıyorlar kapandı ss ini bide üstüne nick yazıyorlar çıldırıyorum amk yaptıkları tek şey taklit yaw pp bio değişip vuruyorsun bu mu icraatsalak işte bide kendi de kapatmamış amq gitmiş tikli taklit eden birin şikayyet etmiş kapanmış çoluk çocuk bunlar
ne diyon aq @Anarchosa son zamanlarda çok fazla çoluk çocuk geliyor coddew zedbey bide başımıza bu çıktı utanmadan beni taga çağırıyor amk cocuBen Valideye Kaydığımda Daha Sen Ortada Yoktun Canım Benim Sayemde Üredin
kürtaj mı oluyorsun ?
?Takip etmesini biliyorsun pezo memet
Anneni masadan çıkmasını bekliyorum bide senden sonra 2.piçle uğraşamamkürtaj mı oluyorsun ?
karar verildi adresi bulunup annesi g*tünden si*ilmeliAnneni masadan çıkmasını bekliyorum bide senden sonra 2.piçle uğraşamam
senin pipin içeri kaçmamışmıydı amkkarar verildi adresi bulunup annesi g*tünden si*ilmeli
ve senin gibi 14k hesapl kendini kahraman sananlarFazla söze gerek yok banlanır şimdi boş beleş sosyal medyacılardan ugraşmayın sizde
Bu ortamı siklemedigimden 14k dayım ve ara sıra giriyorum oda mizah postlarına baktıgım icinve senin gibi 14k hesapl kendini kahraman sananlar
altına bu işlerden s60 çeken adamla konuşuyorsunBu ortamı siklemedigimden 14k dayım ve ara sıra giriyorum oda mizah postlarına baktıgım icinbeni bilen bilir babanın yıllık maaşını 2 haftada çıkardık kahpe evladı seni, sizin ortam dediginiz benim için sümüklülerin olustugu boş beleş takılan tipler.