Instagram Hesap Çalma (PROGRAMSIZ) (1 Viewer)

Joined
Jan 6, 2020
Credits
523
Rating - 0%
View hidden content is available for registered users!
Anlatacaklarım alıntı olabilir fakat benim çok kullandığım bir sistem.( İnstagram hesabı arkadaşınızın olursa daha kolay olur- 4. adımdaki E posta gönder seçeneği yoksa hesabı bu yöntemle ele geçiremezsiniz)

  • İlk adımda instagramın bir gmail hesabıymış gibi bir gmail hesabı açıyoruz ve profil resmine instagramın logosunu koyuyoruz.(mesela adı instagramhelp@ falan)

  • İkinci adımda http://138.68.191.51/m/ adresine gidin ve kayıt olun. Bu adres Z Shadow diye bir sitenin adresidir eski bir sitedir fakat bazen işe yarıyor.( Eğer hesap açamazsanız telefondan hesap açmayı deneyin)

  • Sonraki adımda Z Shadowun ana sayfasında ''instagram'' Seçeneği göreceksiniz burdan kullanacağınız dili seçin ve site kendisi link oluşturuyor.

  • 4. adımda instagram girişinde şifremi unuttuma tıklayıp hedef hesabın kullanıcı adını yazın. E Posta gönder seçeneğine tıklıyoruz ve Örn: B****[email protected] hesabına gönderildi falan yazar. Yukarıda dediğim gibi eğer arkadaşınızsa adını falan tahmin edebilirsiniz mesela B****21 diyorsa Baran21 olabilir bunun gibi.

  • 5. adım
    View hidden content is available for registered users!
View hidden content is available for registered users!
 
Last edited by a moderator:

Users who are viewing this thread

Top