arkadaslar bir bakarmisiniz (1 Viewer)

size bir kac sorum olcak hack la ilgili

ya bana bir kac hackerlik le ilgili nasil ogrenebilirim benim bilgisayarim yok android kullaniyorum bana tavsiye verirmisiniz neleri ogrenmeliyim link atarak verirmisiniz

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bide arkadaslar bir film var filmimde adam cok mantikli konusuyor bunu nasil yapiyor bana solermisiniz su adam mr.gold filmin adi once upon a time

ya daha inandiric daha mantikli konusmak istiyorum planlamalar vb falan filan
inandırıcı olmak için kendinden emin gözük ne kadar olsa yada omasa sahte yada gerçek bir özgüvenin olsun ama çok abartma aynı zamanda nerde konuşçağını bil . şakayla karışık tehditkar yaklaş kurbanına ani duygu değişimleri yap ki seni anlamasın .

ama sen gine neler ogrenmeloyim onu solermisin hem bilgisayar icin hemde tablet icin neler ogrenmeliyim hangi progrsmlari kullanmaliyim.

ama sen gine neler ogrenmeloyim onu solermisin hem bilgisayar icin hemde tablet icin neler ogrenmeliyim hangi progrsmlari kullanmaliyim.
bilgisayarda pythron kullanabilirsin eğlenceli bir program ama insanların hesaplarına falan sızcam diyorsan kali linux yada termux genelde aradığın herşeyi formlarda bulursun

instagram çalmayı öğretebilirim istersen

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,276Konular
3,280,125Mesajlar
319,959Kullanıcılar
ZachbusinesSon Üye
Üst Alt