size bir kac sorum olcak hack la ilgili
.size bir kac sorum olcak hack la ilgili
filmi daha detayli izle o hack konularinada html den baslabaktin mi adam cok mmantikli konusuyor ben zekami ve dilimi nasil gelistirecem o adam gibi olmak istiyorum
zekanı ve dilini geliştirmene ne gerek sen ol yeter . Havalı olcam diye uğraşma takmıyorlar . Adamın bir seneryosu var ve senin bir bilinmezin , bilinmezini planladıkça gelişir zihnin.baktin mi adam cok mmantikli konusuyor ben zekami ve dilimi nasil gelistirecem o adam gibi olmak istiyorum
termux a bakpeki digerleri neler tek html mi
inandırıcı olmak için kendinden emin gözük ne kadar olsa yada omasa sahte yada gerçek bir özgüvenin olsun ama çok abartma aynı zamanda nerde konuşçağını bil . şakayla karışık tehditkar yaklaş kurbanına ani duygu değişimleri yap ki seni anlamasın .ya daha inandiric daha mantikli konusmak istiyorum planlamalar vb falan filan
hiç bir fikrim yokya bir sey dicem bu shell ler ne ise yariyor
bilgisayrın olsa çok daha kolay olur python öğrenneyse simdi benim ogrenmem gereken neler
bilgisayarda pythron kullanabilirsin eğlenceli bir program ama insanların hesaplarına falan sızcam diyorsan kali linux yada termux genelde aradığın herşeyi formlarda bulursunama sen gine neler ogrenmeloyim onu solermisin hem bilgisayar icin hemde tablet icin neler ogrenmeliyim hangi progrsmlari kullanmaliyim.
Tabiki sana nerden ulaşabilirimevet ogretebilirmisin