lnstagram Kullanıcı Adıyla Yorum Yapma | QeyFrQ

Bu konuyu tekrar atıyorum. Çünkü DETAYLI anlatmadığım için konum silindi. 1) Buradan lnstagram uygulamasını indiriyorsunuz. 2) Uygulamaya giriş yapın. 3) Hesabınız varsa...

IMG_20200604_151631.jpg

Bu konuyu tekrar atıyorum. Çünkü DETAYLI anlatmadığım için konum silindi.

[HIDEREPLY] [/HIDEREPLY]

[HIDEREPLY] [/HIDEREPLY]

Umarım detaylı olmuştur. Anlamadığınız yer olursa verdiğim instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz. Kargaya selamlar :")

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
knk biz bilmiyoduk bunu yapmayı zaten şimdi her yerde telegram reklamları yapılcak bunla bazen bazı şeyleri söylememek daha iyi olurdu şimdi kesin bunlar ıyazdım diye ban yicem ama gerçekten bunu herkes öğrencek ve her yerde telegram reklamları olcak

knk biz bilmiyoduk bunu yapmayı zaten şimdi her yerde telegram reklamları yapılcak bunla bazen bazı şeyleri söylememek daha iyi olurdu şimdi kesin bunlar ıyazdım diye ban yicem ama gerçekten bunu herkes öğrencek ve her yerde telegram reklamları olcak

Hepimize g.o artik yorumlar s*tyen hikayemde yerine instagram filan bilmem ney olucak iyi b*k yedin bravo

Kibarca nasıl küfredilir bilmiyorum ama siktirin gidin telegram grubunun yöneticileri de burdan görürse götlerini sikeyim paylaşmayınca da götünüzü yırtıyorsunuz nasıl yapıyorlar diye (özür dilerim admin)

Kibarca nasıl küfredilir bilmiyorum ama siktirin gidin telegram grubunun yöneticileri de burdan görürse götlerini **Küfürbaz** paylaşmayınca da götünüzü yırtıyorsunuz nasıl yapıyorlar diye (özür dilerim admin)
dostum bunun nasıl yapıldığını zaten biz biliyoduk amacım bu telegram reklamı yapanlar daha artıcak bunu kullanara üye kascaklar

132,219Konular
3,277,403Mesajlar
317,214Kullanıcılar
Üst Alt