-
kolekristian
GARİBANIN YÜZÜ GÜLER MİYDİ BE
kral takma şu aptalı bırak kendi kendine takılsınNoolmus derdin neyse bana sor..
kral takma şu aptalı bırak kendi kendine takılsınNoolmus derdin neyse bana sor..
çoluk çocukla uğraşma reisNoolmus derdin neyse bana sor..
Kardeşim allahina sövdürme haydi sq iq senin yüzünden dusuyor bu forum bax azerbeycandan gelip seni sikeremsende gidebilirsin forumun ıq su yükselir
Kendi dertinizi kendi halinize gore hall edin. Azeri Turk ne fark? Lann hepimiz kardes degilmiyiz? Bidahakine soyleme yavrumKardeşim allahina sövdürme haydi sq iq senin yüzünden dusuyor bu forum bax azerbeycandan gelip seni sikerem
Birşey söylrmedim ki knk daha seni koruyorum burda ben azerilerde lafim yok ayrimci fln degilimKrnfi dertinizi krndi halinize gore hall edin szeri turk ne fark? Lann hrpimiz kardes degilmiyiz? Bidahakine soyleme yavrum
kral onu kast etmedi öyle bi laf varda bi Azerbaycanlı kardeşimiz söylemiş onu diyorKrnfi dertinizi krndi halinize gore hall edin szeri turk ne fark? Lann hrpimiz kardes degilmiyiz? Bidahakine soyleme yavrum
Yeter artik !!!çoluk çocukla uğraşma reis
Kufr etmene gerek yoktudasiktir gitme kankaa
tam olarak etmemiş o yüzden bir şey demedim şuanlık uyarıldı o da konuyu tamamen kapatın iyi forumlar tekrardanallaha küfür ediyor neyse bişey demiyorum konu kapatım admin teşşekürler
Anlamazlarki canim ben yalan oldum vallahi sanki konuyu bunlar acmishlar dhfhf sen nasilsin knk askim dhfjfj?@caödnawa forum içerisinde huzurluk yaratma 1 uyarı puanı verdim sana davranışlarının devamı halinde uzaklaştırılmak zorunda kalacaksın boş yere tartışmayın & @./ '' allahına sövdürme '' bu tür ithamlar bile forum içerisinde hoş değil davranış tekrarında uzaklaştırılırsın & ayrıca @LaVey özelden ettiğin küfür için 1 uyarı puanı aldın devamı halinde forum üyeliğin kapatılır konuyu kapatmıyorum tartışmaya devam eden olursa uyarıyla kalmaz iyi forumlar
Git kardes isine bak kendi yerine konushsana lutfen onceden soyledim YETER!!!allaha küfür ediyor neyse bişey demiyorum konu kapatım admin teşşekürler