CPanel'i Kullanarak Joomla Web Sitesini Yedekleme

Hepinize Merhaba SpyHackez Ailesi Ben İtskemalyzzle: Bu Konumda Sizlere Joomla Web Sitesini Yedeklemeyi resimli anlatım ile ele almak istedim umarım işinize yarar ...

Hepinize Merhaba SpyHackez Ailesi Ben İtskemalyzzle: Bu Konumda Sizlere Joomla Web Sitesini Yedeklemeyi resimli anlatım ile ele almak istedim umarım işinize yarar !!

1-CPanel kontrol panelinize giriş yapın. Bunu yapmak için alan adı URL'nizi tarayıcı penceresine yazın ve sitenizin / cpanel'deki gibi sonuna / cpanel ekleyin

2-Kullanıcı adınızı ve parolanızı girin ve giriş tuşuna basın

3-Artık phpMyAdmin adlı simgeyi tıklayabilirsiniz.

4-Menüden Export (Dışa Aktar) seçeneğini tıklayın.

5-Dışa aktarma kutusundaki ayarları gözden geçirin ve Joomla veritabanınızın adını seçmek için tıklayın. Radyo düğmesindeki SQL seçeneğini kontrol edin

6-Ayarları farklı kaydet kutusunda gözden geçirin ve farklı kaydetme kutucuğunu işaretleyin ve sıkıştırılmış radyo düğmesini kontrol edin

7-Git düğmesini tıklayın.

8-Yedeğinizi nereye kaydetmek istediğinizi seçmek için görüntülenen diyalogu kullanın. Veritabanı PC'nize indirmeyi tamamladıktan sonra klasöre kaydedilir; Bu, veritabanınızın boyutuna ve İnternet bağlantınızın hızına bağlı olarak çok fazla zaman alabilir.

9-Dosyalarınızı cpanel ön menüsündeki dosya yöneticisi simgesini kullanarak public_html klasörünüzde yedekleyin

10-Dosya yöneticisi simgesini tıklayın

11-Public_html klasörünüzü bulun

12-Listenizdeki tüm kutuları işaretleyin

13-Sıkıştır simgesini tıklayın

14-Dosyalar sıkıştırıldıktan sonra dosyalar listenizde yeni bir dosya göreceksiniz

15-Bu dosyayı seçin ve indirme düğmesine tıklayın

16-Bu dosyayı veritabanınızın kaydedildiği dizinde saklayın. Artık yedeklemeniz tamamlanmış demektir

konu harikada , beni geçmişe götürdün çünkü byethost çok uzun yıllar öncede vardı ve free cpanel dağıtıyor sanırım şuanda çok şaşırdım hizmeti genişletmiş ve kalite katmışlar önceden kendilerine ait dandik bir panel verirlerdi , dökümanın harika :)

Elit konuların içinde yer alabilecek bir konu bence. Tebrikler kardeşim. Bekliyoruz senden böyle şeyler ;)
Teşşekürler Abi
konu harikada , beni geçmişe götürdün çünkü byethost çok uzun yıllar öncede vardı ve free cpanel dağıtıyor sanırım şuanda çok şaşırdım hizmeti genişletmiş ve kalite katmışlar önceden kendilerine ait dandik bir panel verirlerdi , dökümanın harika :)
Teşşekürler Abi

131,740Konular
3,270,869Mesajlar
316,049Kullanıcılar
efezx0Son Üye
Üst Alt